Suntem în localitatea Murani din județul Timiș, la 25 de kilometri de Timișoara. Un sat îmbătrânit care și-a regăsit strălucirea cu o investiție curajoasă venită din partea unei familii care a crezut în potențialul locului.

Citește și: Dezvaluiri cutremuratoare despre educatoarea criminala din Timisoara. Tragedia putea fi evitata, dar nimeni nu a luat in seama acest semnal

Domeniul baronilor de Muranyi a ajuns pe mâinile unor timișoreni

Vechiul domeniu al baronilor de Muranyi a ajuns pe mâinile unor antreprenori din Timișoara, care l-au transformat într-un loc de agrement și de relaxare la mare căutare în Banat.

Andrei Ciocoiu: ”Se oprește ceasul când ajungi în Murani, e alt fus orar. Nu mai e agitație.”

În anul 2020 a început transformarea vechii moșii aflate în paragină. Cele 6 hectare sunt acum locul perfect pentru distracție și relaxare.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Copiii au locuri de joacă, hamace, o minigrădină zoo, animale ca în ograda bunicilor și colțuri speciale numai bune pentru fotografii instagramabile.

Marian Prada, proprietar domeniu: ”Era totul în paragină. A fost ceva de nedescris, nu am știut exact ce am luat. Am desțelenit terenul și apoi am tot văzut.”

Satul din Banat a fost accesat de 750.000 ori

Localnicii profită și ei de pe urma dezvoltării.

Iorga Ioan: ”Satul și-a schimbat imaginea. Multă lume vizitează satul, până acum aici a fost un dezastru. O junglă.”

Satul Murani din Banat a fost accesat pe o singură aplicație tip GPS de 750.000 de ori, doar o dovadă a faptului că locul este extrem de căutat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si