De-aproape o luna, acesti oameni traiesc un cosmar.  Iar de cand valul de pamant  inghite, pe rand, casele, localitatea Alunu arata ca un imens santier.

AUTORITATILE LE-AU INTORS SPATELE?

Mai marii comunei nu par miscati de drama lor. Tot ce-au putut face a fost sa le ofere un loc, temporar, in caminul social.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In timp ce autoritatile si cei de la exploatarea miniera isi paseza vina, oamenii sunt cei care sufera. Ramasi pe drumuri, ei se plang ca despagubirile primite de la cei care le-au smuls casele sunt o bataie de joc. Altii, n-au primit nici cat negru sub unghie. 

„Nu au primit niciun ajutor, nu au primit nimic”, spune viceprimarul.

Buldozerele au intrat, pana acum, in munca de-o viata a patru familii. Astazi, alte doua au privit, cu neputinta, cum totul le e ruinat. In ajutorul lor au venit zeci de pompeiri, alaturi de care au mutat ce au avut mai de pret.


Oamenii spun ca acum doi ani, in zona a fost depozitat steril provenit de la o exploatare miniera. Cum cantitatea ar fi fost mult prea mare, pamantul ar fi luat-o la vale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si