Masina de paine ajunge aici doar de 3 ori pe saptamana din cauza drumului greu, motiv pentru care satenii lasa bani in sacose si isi vad de treburile zilnice. Tot aici nu exista post de politie si oamenii spun ca nici nu e nevoie pentru ca nimeni nu fura.

“Procedam asa pentru ca altfel nu se poate in zona aceasta, nu sunt magazine, doar asa. Pot sa spun ca a devenit o traditie in localitatea aceasta acest obicei.

  Luam plasa, verificam banii, este scris si un biletel pe care il verific, dupa care punem painea. Nu s-a intamplat niciodata sa se fure din plasa nici painea,  nici banii”, spunea  Iovan Giursa, sofer de cinci ani pe masina de paine, intr-un interviu realizat in 2015 pentru adevarul.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

 

Preotul comunitatii spunea ca isi lasa garajul deschis si nu s-a intamplat niciodata nimic: „De 13 ani de cand sunt eu preot aici eu nu am auzit sa se fure ceva”.

Citit mai mult AICI.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si