Fetița care a impresionat o țară întreagă. Alexa este o păpușică blondă cu ochii albaștri, care a fost greu încercată de viață. Încă de la naștere, copila a trecut prin clipe cumplite. Acum, părinții ei se luptă pentru a strânge o sumă imensă de bani ca să-i poată salva viața. Copila poate trăi doar până la un jumătate, maxim doi, dacă nu face rost de suma necesară intervenției. Familia micuței este disperată.

Cei doi părinți mai au un băiețel de doar câțiva anișori.

„Draga mea fetita, astazi implinesti 11 luni! Cand te-ai nascut si te-am tinut pentru prima oara in brate, am simtit ce inseamna implinirea desavarsita. Si am multumit Domnului ca esti bine. Dar in scurt timp, am aflat ca esti un copil cu un destin special. In 11 luni, ai trecut prin atatea incercari dificile, dar ai fost mereu puternica si curajoasa. Fiecare zi in care ne daruiesti zimbete firave si inocente este o binecuvantare.
Sa stii ca mii de oameni minunati, din toate colturile lumii, lupta pentru viata ta. Te rog mult sa fii in continuare la fel de curajoasa si sa ne mai dai un ragaz ca sa reusim. Ca sa fii bine si sanatoasa, si sa ne fericesti zilele cu chipul tau zglobiu.

Tu mi-ai schimbat viata. De cand esti tu, am simtit cata bunatate exista pe lume. Am invatat cat de darnici si minunati sunt oamenii, atunci cand s-au unit sa te salveze. Am vazut cum, daca se aduna om cu om, se pot intampla miracole.
Atat de mult te iubesc! Iti promit ca iti voi fi alaturi mereu! Vom merge impreuna sa alegem rochite si pantofiori cu sclipici, sa ne jucam in parc, sa alergam prin ploaie si sa ne bucuram de fiecare zi.

Fii puternica si curajoasa, fetita mea!” a transmis mama fetiței, Verginia Vințu.

save alexa micuța de 11 luni
save alexa micuța de 11 luni[Sursa foto: Facebook]

Ea este Alexa. Micuța care a împlinit astăzi 11 luni, dar are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a supraviețui

V reau sa va spun cat ii sunt de recunoscatoare lui Dumnezeu pentru tot ce am!
Doi copii, o familie mare care ne este alaturi si voi, toti cei care ne-ati primit inimile voastre!

Fiecare din noi viseaza la o viata frumoasa, cu realizari notorii, dar nimeni nu are siguranta ca intr-o clipa se poate intoarce tot pe dos.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

save alexa micuța de 11 luni
save alexa micuța de 11 luni[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Columbia a depăşit 500.000 de cazuri de coronavirus

Citeste si: De ce sunt atât de multe cazuri confirmate în București? „Asemenea salturi pot să apară și datorită...”

Citeste si: Doliu în Sălaj. Un fost primar s-a strins din viață, la doar 58 de ani

Boala Alexandrei, de fapt, este o lectie de viata. Este o lectie despre cat de important este sa fii OM si sa poti sa fii solidar atunci cand cineva are nevoie de ajutorul tau!
Acum am constientizat care sunt adevaratele valori si cat este de important sa ii ai pe cei dragi alaturi! Da, Alexandra este un copil special ce are nevoie de ingrijire speciala, dar cert este ca nu ne mai imaginam viata fara de ea. Terapiile, aparatele de ventilare deja au devenit membri ai familiei noastre. Este suficient un zambet inocent ca sa ne aline durerea si sa ne dea forta sa luptam in continuare! Nu ne ajung cuvinte ca sa va spunem cat suntem de impresionati!
Mai este mult pina Alexa va avea in pusculita suma in intregime, dar voi va dedicati acestui scop zilnic si aste ne umple sufletul de sperante” a adăugat femeia.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Micuța Alexa poate fi ajutată cu orice sumă modestă de bani, în conturile: Cont ING Romania
Titular: Verginia Vintu
RON: RO30INGB0000999910586563
EUR: RO94INGB0000999910586575
USD: RO77INGB0000999910586590
SWIFT: INGBROBU
❤ Cont MAIB Moldova
Titular: Verginia Vintu
MDL: MD82AG000000022593150448
Nr. card: 4356960060969612
SWIFT: AGRNMD2X
❤Doneaza 2€ prin SMS la numarul 8828 cu textul Alexandra (pentru Romania)
sau 45 MDL prin sms la numarul 2910 cu textul 607(pentru Moldova).

Citeste si: Cât costă fertilizarea in vitro și ce pași implică această procedură


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si