În urma descoperirilor teribile din curtea și din locuința lui Gheorghe Dincă din Caracal, ies la iveală noi date cutremurătoare despre disparițiile care au loc aproape zilnic în România.

Peste 500 de copii români sunt daţi dispăruţi, în acest moment, după cum arată datele alarmante ale Poliţiei. Printre ei se află și Alexandra și Luiza, tânăra care a dispărut pe data de 14 aprilie. Până când medicii legiști vor efectua probele ADN, cele două tinere sunt în continuare pe lista dispăruților.

Marea majoritate dintre copii sunt fete, dispărute de ani buni, care nu au mai fost găsite niciodată, deși părinții au făcut tot posibilul să le revadă nevătămate.

Nu doar sute de fete sunt dispărute, ci și extrem de mulți băieți, despre care nu se mai știe nimic de ani întregi.

Conform datelor oficiale furnizate de Poliţia Română, în acest moment sunt 512 copii daţi dispăruţi la noi în ţară, 298 de fete, și 214 de băieţi, relatează Info Iaşi.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În unele situaţii, dispariţiile sunt semnalate de mai bine de 13 ani, iar cazurile nu au fost nici acum rezolvate.

La adulţi, numărul dispăruţilor în România depășește 2.000.

Procurorii care anchetează crimele din Caracal au cerut unei echipe de scafandri să caute pe fundul lacului din apropierea casei criminalului Gheorghe Dincă, pentru a vedea nu cumva în lac ar mai putea fi găsite probe care să îl incrimineze pe Gheorghe Dincă. Oamenii legii se tem că în lac ar mai putea fi și alte cadavre.

Ce spune mătușa Alexandrei, cealaltă fată dispărută

Mătușa Mihaelei Luiza, fata care a dispărut în urmă cu trei luni în aceleași circumstanțe ca Alexandra, a declarat astăzi că nu are speranțe ca tânăra să fie găsită. Anchetatorii le caută pe cele două victime într-o baltă din apropierea Caracalului. De asemenea, în curtea lui Dincă au fost găsite mai multe oase calcinate, care sunt expertizate în aceste momente.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În cazul Luizei nu mai avem prea mari speranțe să o găsim. Fata a dispărut în urmă cu 3 – 4 luni și nu avem nicio veste despre ea. Acum și pe ea, și pe Alexandra le caută anchetatorii într-o baltă din apropiere. În cazul Luizei nu s-au găsit nici haine, nici bijuterii, nici nimic. Dar dacă fata era liberă, își suna mama. Ea cu mama ei aveau o relație foarte apropiată.

Îi spunea și despre prietenii ei. A avut un iubit de care s-a despărțit în urmă cu câteva luni înainte să dispară”, a spus Ștefania Cincă, mătușa Luizei.

Potrivit femeii, Luiza a plecat de la Dioști, din județul Dolj, în Caracal, județul Olt, pentru a scoate 80 de lire, bani pe care îi trimisese mama ei pentru a-și cumpăra o pereche de adidași.

„Alexandra a plecat să scoată bani de la Caracal. I-a trimis mama ei 80 de lire să-și ia o pereche de adidași. Mama ei lucra în Anglia. În ziua respectivă a fost închis la acel oficiu. Era într-o duminică după amiaza. Nu circulau microbuzele atunci și a luat ocazia ca să se întoarcă acasă, dar nu a mai revenit ”, a spus Ștefania Cincă.

Sursă: Wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si