Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. Sergio Ștefano a aruncat bomba în casa „Puterea Dragostei”. Concurentul a făcut publice zeci de înregistrări între Andy Adetu și Cătălin Nițescu, în care aduceau jigniri și critici colegilor din emisiune. „El ne zicea dacă avem noi probleme pe aici? Băgami-aș**** în neamu lor de ciori! Și ei sunt șmecheri, niște ciori, niște bufnițe. El face glume și râde singur ca prostul.

Mi-a zis o gagică să nu-l bați Cătăline pe Livian că e fată, ăla trebuie să se bată cu o fată...Limbian, libidinosul de Libidian. Mă fac de râs dacă-i dau două palme lui Livian. Băgamiaș**** în tactu, în sărăcia voastră și în toți livienii voștrii. Abia aștep să ies din casă să-i dau telefon lu Nelson. Ăla îl injură pe fisu să mai facă și el bani. Poate dau un telefon și mă duc peste Nelson Mondialu la Cluj și peste Limbian, niște ciori!Trepăduși!” a transmis Cătălin de la „Puterea Dragostei”.

scandal andy adetu catalin nelson mondialu

Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” a scos la iveală înregistrări dintre Andy Adetu și Cătălin: „Poate dau un telefon și mă duc peste Nelson Mondialu la Cluj și peste Limbian, niște ciori!”

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. Andy Adetu a replicat: „Și ei sunt șmecheri? Făcea glume cu voi în casă, acum o săptămână-două, până să intru eu și tot el rădea.

E marionetă Livian.”

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. Concurenții au continuat să critice și comportamentul altor colegi din casă. „Îmi vorbește mie așa Andreea Oprică? E șmecheră! Dacă îi dau doi**** o ia salvarea!” a transmis Andy Adetu.

scandal andy adetu catalin nelson mondialu

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba către Bianca: „Emisiunea pentru noi doi s-a terminat!”. Andy Adetu și Bianca un posibil cuplu?!

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” în culmea disperării din cauza Biancăi: „Îmi vine să sparg toți pereții!”

scandal andy adetu catalin nelson mondialu

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. „Jador e un țăran prost nu se compară cu noi. E modest în emisiune, afara nu mai era!” a adăugat Andy de la „Puterea Dragostei”.

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. „Eu știu treaba asta. Țiganul o încearcă, dar o încearcă prost că nu are calitate. A revenit în casă și mi-a zis să mă dau după canapea că acolo era locul lui. Mi-a zis să mă mut că trebuie să-l primesc ca pe oaspete. Seara mă chema la hotel să bem, dar de fapt mă scotea să mă descoase. Marius era martor. Ai văzut ce înjosire i-a dat Bianca li Livian? Săptămâna asta când a zis el că pentru el emisiunea s-a terminat? Îmi făcea mie o femeie așa?” a

spus Cătălin de la „Puterea Dragostei”.

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. Andy Adetu: „Poate se iubesc frate! Ce să mai zic!”.

scandal andy adetu catalin nelson mondialu

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. Cătălin Nițescu: „Nu există mă așa ceva? Tu poți să stai lângă o femeie zi de zi să nu te pupi cu ea? De două luni de când am venit în casă nu i-am văzut să se pupe, nu i-am văzut să stea în brațe nimic...Ah și Ramona...Fu**** gâtu mătii să vezi ce omor îți dau eu ție Ramono! Și țăranul ala de Phililp, și martalogul ăla, bătrânul ăla de Marius...cu bătrâna aia, dacă mă pun lângă ea zici că sunt fisu! O femeie de 31 de ani duce copilul la grădiniță, boschetaro! Marius și Livian își dau cu părerea de mine. Eu am stat în spital, eu m-am chinuit mult să arăt bine!”.

scandal andy adetu catalin nelson mondialu

scandal andy adetu catalin nelson mondialu

Citeste si: Cine poate beneficia de ajutoarele de încălzire 2024-2025. Care este termenul limită pentru depunerea cererilor de încălzire- kfetele.ro

Citeste si: Dorian Popa dă lovitura în industria alimentară! Pizza care ii poarta numele, epuizată încă de la lansare. Cât costă cel mai nou produs al artistului- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. Citeste si: Nelson Mondialu, în genunchi în plină pandemie de coronavirus: ”Ai grijă de noi, Doamne!”

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. Cătălin de la „Puterea Dragostei” a continuat să discute de cuplul Daiana și Gabriel: „Daiana aia, cum o cheamă, f**** de obosiți, de flaușați cu fătălăul ăla de Gabriel, ăla e un lache, de rădeau de mine că mi-a luat gagicămea bilet.”

scandal andy adetu catalin nelson mondialu

Scandal Andy Adetu- Cătălin- Nelson Mondialu. Andy Adetu, Cătălin Nițescu și Turcu au fost înregistrați pe ascuns de colegul lor Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei”. Băiatul a făcut public tot pe contul său oficial de Instagram: „În seara asta demasc fața unor concurenți din casa Puterea Dragostei. Să vedeți și voi adevărata față a ăstora cu mușchi! Vă arăt că nu îmi este frică!” a încheiat Sergio.

scandal andy adetu catalin nelson mondialu


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si