Scandal Andy- Turcu- Cătălin. Sergio de la „Puterea Dragostei” i-a demascat pe colegii săi, pe contul său oficial de Instagram. „Gabi ăla nu e respectat la el în sat! Ce d****! În ce hal se îmbracă...se lăuda că primea bani de la femei, din Spania, din Franța!” a transmis Cătălin de la „Puterea Dragostei”.

scandal andy turcu cătălin

Scandal Andy- Turcu- Cătălin.

Citeste si: Ei sunt bărbații din inima Biancăi de la „Puterea Dragostei”. Ce părere va avea Livian?

scandal andy turcu cătălin

Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei” nu se oprește aici. Concurentul continuă să publice înregistrările dintre Andy, Cătălin și Turcu: „Livian are dinți de cal, e hidos și Pirui e o...”

Scandal Andy- Turcu- Cătălin. „Am încercat să fiu băiat bun în emisiune astea, degeaba! Bă mă ia capul cu ăștia. Am încercat să fiu băiat bun la televizor, dar nu se poate cu ăștia. Le rup gura!” a spus Turcu de la „Puterea Dragostei”.

scandal andy turcu cătălin

Scandal Andy- Turcu- Cătălin. Citeste si: Conflict în casa Puterea Dragostei. Bianca, crize de gelozie

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Scandal Andy- Turcu- Cătălin. „Pirui e o bulitoare infectă, să vezi ce-i fac în România când o prind!” a menționat Andy Adetu.

Scandal Andy- Turcu- Cătălin.

Cătălin de la „Puterea Dragostei” a adăugat: „Livian are dinți de cal, e hidos și Pirui e o...Livian cangurul ăla. Cum se îmbracă...e hidos. E bătut de soartă! Pirui boschetara aia, în scandal e prima.”.

scandal andy turcu cătălin

Scandal Andy- Turcu- Cătălin. Citeste si: Livian de la „Puterea Dragostei” aruncă bomba către Bianca: „Emisiunea pentru noi doi s-a terminat!”. Andy Adetu și Bianca un posibil cuplu?!

Scandal Andy- Turcu- Cătălin. Turcu de la „Puterea Dragostei” a menționat că dacă îl atrăgea Bianca se cupla cu ea, întrețineau relații sexuale, apoi o filma și le arăta lui Livian Pop. „Ce m-aș fi bucurat pe Bianca aia să o...să-i zic lu ăla...ți-am luat femeia. Dacă mă atrăgea, chiar dacă mă umileam să o pup...dar nu are sâni nimic, eu am mai mari ca ea.” a încheiat Turcu.

scandal andy turcu cătălin

Scandal Andy- Turcu- Cătălin. Cei trei concurenți au continuat să critice condițiile în care trăiesc în Istanbul. Au menționat de salariu, de mâncarea pe care o primesc dar și de organizatorii emisiunii „Puterea Dragostei”.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Scandal Andy- Turcu- Cătălin. „Oamenii ăștia din producție sunt oameni de c****, sărăciile astea, fără doi lei în buzunar, luați să bage intrigi și îmbârligături. Ce studii au mă ăștia? Ăștia nu sunt oameni!” a zis Cătălin Nițescu.

scandal andy turcu cătălin

Scandal Andy- Turcu- Cătălin. Înregistrările integrale le puteți urmări dacă accesați contul oficial al lui Sergio Ștefano de la „Puterea Dragostei”.

Scandal Andy- Turcu- Cătălin. Citeste si: Alex de la Puterea dragostei, prima imagine cu micuțul Dominic: „Cel mai frumos sentiment”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si