Ca din gura de sarpe urla soferul! 5 politisti trag sa-l scoata din masina...

"Mai, ma omorati, mai?"

Se filmeaza, oare? caci asistam, parca, la o scena de film!

De-o parte, e o armata de politisti, iar de cealalta, un sofer ce refuza sa coboare din masina! Prinsi de bunavoie la mijloc, martorii curiosi se-ntreaba un singur lucru: de la ce a pornit totul?

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Scandalul ar fi izbucnit cand unul dintre oamenii legii i-a spus soferului ca nu are voie sa parcheze in zona. Enervat ca si alte masini stationau in acelasi loc, barbatul a devenit recalcitrant. Politistii locali nu s-au lasat  mai prejos si i-au luat cheile din contact!

"Unde e cheia de la masina? Bai, fratilor, e masina mea! Vreau sa imi incui masina! Am bani in ea! Pai, da-mi sa o incui"

"Ii mananc beregata lu' ala. Cum sa dea in mine, ma? Unde e? Tu esti? Tu stii ce patesti tu cu mine? Cum sa dea in mine?"

Daniela Ignat- purtator de cuvant Primaria Tecuci "Soferul acuza ca a fost lovit si ca i s-au luat cheile. Este adevarat? Precum se vede, nu a fost lovit de politistul local. A existat o controversa acolo. Incidentul a degenerat"

In urma taraboiului din strada, soferul s-a ales cu o amenda. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si