E trecut de ora 22, cand pacientii care asteapta pe hol, incremenesc. Individul care da buzna la urgente tuna si fulgera.

Isi cara sotia pe brate, in timp ce se cearta cu agentii de paza. De teama sa nu pice la mijloc, aceasta femeie care asteapta primul ajutor, fuge din calea lui...

Si bine face- fara sa se gandeasca prea mult, barbatul da, furios, cu pumnul!

"Nici bine nu a intrat ca a inceput sa injure. S-a dus la gardian, a vrut sa-l pocneasca si s-a dus spre geam. A vrut sa loveasca gardianul. L-a injurat, a dat in geam si s-a dus si a pus bolnava pe pat"

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Dincolo de geamul pe care il face tandari sunt medici, asistente si pacienti. Niciunul n-are o explicatie pentru furia omului! Agentii de paza intervin, dar scandalagiul nu da semne sa se linisteasca, ba din contra. Plin de nervi, ameninta cu bataia un paznic!

Catalin Badin- purtator de cuv. al Jandarmeriei Galati: "Echipajul de jandarmi a fost solicitat sa intervina la un scandal in incinta Spitalului Judetean"

De la ce a pornit insa scandalul? Ei bine, barbatul sustine ca ambulanta pe care o chemase pentru sotia lui a intarziat!

Doctor Mihai Polinschi- director Serviciul de Ambulanta Galati: "Dispecerul nostrum care a preluat apelul i-a precizat ca la momentul respectiv nu existau echipaje disponibile si i-a solicitat pacientei sa gaseasca sprijin si sa ajunga la spital cu mijloace proprii, intrucat spitalul era vizavi

de blocul in care locuia, la aproximativ 100 de metri"

Din fericire, femeia n-avea nimic grav. Medicii i-au prescris o reteta si au lasat-o sa plece acasa. In aceasta dimineata, sotul ei a dat din nou ochii cu cadrele medicale. De aceasta data, insa pentru a inlocui geamul pe care l-a spart aseara.

Greseala recunoscuta e pe jumatate iertata, dar nu si de amenda. Pentru scandalul pe care l-a facut, omul a fost sanctionat de jandarmi cu 1000 de lei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si