Close sidebar
Close sidebar

Scandal ca la ușa cortului! O familie din Bihor a fost bătută chiar în fața unei secții de poliție

O familie din localitatea Sânnicolu Român, județul Bihor, a fost bătută de mai mulți bărbați în fața secției de poliție.

M.A.,

O familie din localitatea Sânnicolu Român, județul Bihor, a fost bătută de mai mulți bărbați în fața secției de poliție.

DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit observator.tv, soții Oana și Marius Călău se aflau în propria mașină, care era parcată în fața secției de poliție din localitate. La un moment dat, cei doi au fost atacați din senin de membrii familiei Bojani, persoane cu care se află în conflict.

Familia Bojani și-a făcut apariția de nicăieri: au blocat cu două mașini autoturismul în care se aflau soții Călău. Pe bărbat au îneceput să-l lovească primul, acesta având geamul deschis. În disperare, soția lui a ieșit din mașină și a început să sune la socrul său și la 112. Nici ea nu a scăpat însă de ploaia de lovituri.În momentul în care Marius Călău a ieșit din autoturism pentru a-și proteja nevasta, bărbatul a fost atacat cu bâtele.

Întâmplarea s-a petrecut fix în fața unei secții de poliție în care se aflau la acel moment două agente, cărora le-a fost frică să iasă și s-au baricadat într-o cameră, acolo unde au cerut întăriri.

Marius Călău a reușit să fugă în secția de poliție pentru a cere ajutor, în timp ce soția sa vorbea cu dispecera de la 112 în timp ce era lovită. „S-a auzit cum mă înjurau, cum mă ameninţau că mă violează, că ne omoară şi ne îngroapă, s-a auzit tot“, a spus Oana Călău, potrivit observator.tv.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Citeste si: Patronul firmei care a făcut deratizarea în blocul din Timişoara unde au murit trei oameni, plasat în arest la domiciliu

Citeste si: Eliminarea pensiilor speciale cu excepţia celor ale militarilor şi poliţiştilor, amânată în Camera Deputaţilor

Citeste si: Măsuri privind drepturile salariale pentru personalul MAI, aprobate în şedinţa de Guvern şi aplicabile de la 1 ianuarie

Într-un final, la fața locului au ajuns și primele întăriri pentru soții Călău: tatăl, fratele dar și vărul lui Marius. Tatăl lui Marius s-a dus să-și apere nora, însă a fost lovit cu o bâtă în plină figură.

Scandalul pare să se fi iscat din cauza relațiilor cu primăria pe care le au cele două familii.

Soții Călău sunt foști asistenți sociali la Protecția Copilului și sunt implicați într-un proiect comunitar derulat prin Asociația „Zâmbet şi Speranţă pentru Viitor“, în cadrul căruia au deschis şi administreză în Sânnicolau Român un centru de tip after-school pentru copiii de romi, potrivit observator.tv.

Citeste si: Statul român oferă suma de 700 de lei pentru femei! Care sunt criteriile necesare?- kfetele.ro

Citeste si: Adevărul dureros al morții artistului Liam Payne. Ce au descoperit autoritățile- radioimpuls.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

În familia Bojani apare și numele unui cântăreț de muzică populară, Adrian Bojani. Și el a fost implicat în scandal. Bărbatul e deranjat că primaria nu îl invită la diverse festivaluri de muzică și i-a refuzat tototdată toate cererile de angajare în primărie.

Poliția i-a identificat pe agresorii care sunt cercetați în stare de libertate. O anchetă internă va fi demarată și în cazul celor două agente care nu au intervenit și s-au baricadat în secție.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI