Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Scandal ca la ușa cortului pe Aeroportul Otopeni. Sute de pasageri au avut zborul întârziat câteva ore bune: „Ne-a băgat acolo, apoi ne spune că se anulează și după aia ce facem?”

Scandal pe aeroportul Otopeni, după ce sute de pasageri s-au trezit că zborul lor are întârziere câteva ore bune. Oamenii au devenit nervoși și agitați după ce au stat ore în șir, în așteptarea unui zbor.

Estera Maria,

VIDEO - Scandal ca la ușa cortului pe Aeroportul Otopeni. Sute de pasageri au avut zborul întârziat câteva ore bune: „Ne-a băgat acolo, apoi ne spune că se anulează și după aia ce facem?”


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Avionul trebuia să ajungă în Madrid, doar că oamenii au văzut cum cursa se amână din jumătate în jumătate de oră, fără să primească vreo explicație. De aici a mai fost doar un pas până la o adevărată revoltă.

„Ne-a băgat acolo, apoi ne spune la 10 jumate că se anulează și după aia noi ce facem?”

Revoltă și nervi pe Aeroportul Otopeni 

Scandalul a început după ce zborul Bucuresti-Madrid operat de o companie low cost, în care trebuiau să se îmbarce sute de pasageri, a avut o întârziere de câteva ore la decolare.

Citește și: Incident bizar într-un aeroport din Spania. O româncă și câinele ei au „locuit” 17 zile pe o canapea

„Sunt în aeroportul din Otopeni, de la ora unu, acum este ora zece noaptea pentru că zborul meu era la ora patru jumate și s-a reprogramat din jumătate în jumătate de oră. Tot ne dădea întârziere, întârziere, dar nimeni nu anuța în aeroport”, a spus cineva.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Revoltați, oamenii au blocat o altă poartă de îmbarcare- spre Malta. Un schimb dur de replici a început între pasageri și angajetele companiei aeriene.

Personalul companiei a chemat securitatea aeroportului în speranța că apele se vor linisti.

„Uitați-vă puțin.

Toată lumea este foarte nervoasă, pe bun drept. Inclusiv eu sunt foarte nervoasă. Efectiv a venit Poliția de Frontieră ca să anunțe ce se va întâmpla cu acest zbor... Și toată lumea este nervoasă și în loc să-și ceară scuze, să spună ok vom pleca la x oră, asta este soluția, efectiv stau doi polișitști acolo”, a spus o femeie.

Citește și: VIDEO- Pasagerii unui avion au trecut prin clipe terifiante, în timpul unui zbor, după ce un bărbat ar fi deschis ușa avionului: „Copiii tremurau și plângeau”

De ce au fost amânate zborurile?

Cât au așteptat în aeroport, oamenii spun ca au primit doar o sticlă cu apă și un baton de ciocolată. Zece ore a durat până când pasagerii s-au îmbarcat, în final, în avionul spre Madrid.

Reprezentantii companiei aeriene au transmis printr-un comunicat că zborul a fost amânat din motive operaționale si ca pasagerilor afectati li s-au oferit alternative: fie un alt zbor, fie rambursarea costurilor biletelor..

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Pasagerilor le-a fost oferit un program alternativ de zbor, în funcție de disponibilitate, rambursarea integrală a biletului sau li s-a oferit rambursarea a 120% din tariful inițial achitat, sub formă de credit de companie pentru rezervări viitoare.

Citește și: Momente tensionate în avion! Trei medici care călătoreau i-au salvat viața unei fetițe care s-a născut aproape moartă

Operatorul și-a cerut scuze călătorilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI