Concurenții show-ului matrimonial au început să se certe, să se bruscheze și să distrugă decorul din cadrul Galei de Valentine’s Day. Imediat după ce a pornit toată harababura, Cristina Mihaela Dorobanțu se șochează deoarece Gala de pe data de 14 februarie ar fi trebuit să fie un eveniment care celebrează iubirea, nu certurile.

Un concurent de la Puterea Dragostei vorbește cu altă fată de acasă

Cristina Mihaela a anunțat tot în ziua Galei de 14 februarie, faptul că unul dintre băieți care deja încerca să seducă una dintre fetele din casa Puterea Dragostei, avea pe altcineva acasă cu care se conversa.

Citeste si: Bianca Comănici, apariție de senzație. "Data viitoare, vin roșcată"

Se zvonește că ar fi Cristian Comănici, cel care vorbește cu altă fată de acasă. Aceste zvonuri sunt datorate faptului că, recent, la Puterea dragostei au apărut imagini cu Cristian Comănici sărutând o americancă. Mariana nu a părut deloc afectată, ba chiar a râs și a spus că nu o interesează. Cristian Comănici, în schimb, și-a pus mâinile în cap în timp ce imaginile erau difuzate pe ecranul televizorului la Puterea dragostei.

Cristian Comănici susține că își dorește în continuare o relație cu Mariana și că el i-a spus acesteia că s-a sărutat cu americanca și că aceasta l-a mușcat de gât.

Bătaie în casa Puterea Dragostei, pe 14 februarie

Se pare că cea care sare la bătaie este Alexandra Cărare, care a re mai multe dispute cu mai multe concurente în acest sezon Puterea Dragostei. De data aceasta, cea cu care ar fi în conflict e Meda, cu care se cunoaște de afară. Alexandra este într-un conflict permanent și cu Aya, pe care a fost la un pas să o bată în câteva rânduri.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cristina Mihaela, șocată de reacțiile concurenților din casă

Totodată, Meda îi spune celei care încearcă să o agreseze că nu a căzut din pricina concurentei, ci fiindcă s-a împiedicat. Decorul arată și el distrus, cu scaunele dărâmate. În mod cert nu așa ar fi trebuit să arate o Gală Puterea dragostei de Ziua Îndrăgostiților, însă tensiunile din casă își spun cuvântul.

Citeste si: Bogdan Mocanu de la „Puterea Dragostei”, apariție spectaculoasă lângă o brunetă sexy

Alexandra Cărare a avut, la începutul sezonului 3, pentru o scurtă perioadă o relație cu Nicos. În cele din urmă cei doi s-au despărțit și au început să se certe foarte tare și să se jignească incalificabil. Recent, cei doi au revenit la sentimente mai bune unul față de celălalt, iar iubiții lor, Codruț și Meda, au început să fie geloși.

Alexandra a ținut să lămurească faptul că nu își mai dorește un cuplu cu Nicos. "Băi, ești nebun? Nu mai vreau să fiu cu tine, nu mă interesează ce faci tu cu Meda", i-a spus ea lui Nicos.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sursa: KanalD 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si