In cartierul romilor din Targu Jiu domneste legea tacerii. O reglare de conturi pare-se, intre doua clanuri s-a incheiat cu descinderile mascatilor.

Ion Lazar-purtator de cuvant IPJ Gorj: „mai multe echipaje de politie s-au deplasat la fata locului pentru aplanarea conflictului. persoanele impicate in conflict au fost conduse la sediul politiei pentru audieri”.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș. Preşedintele Consiliului Județean: Focarele fumegânde sunt aproape de lichidare- antena3.ro

Luati la intrebari, localnicii l-au luat pe" nu stiu" in brate: „ se spune ca aveau un conflict mai vechi cei doi. Nu stiu, pe cuvantul meu daca stiu ceva. Am auzit ca s-au batut pe strada asta, dar nu stiu pentru ce se luara”.

Varianta politiei este insa alta. 4 indivizi pe de o parte si un barbat de 32 de ani, pe de alta, au pornit scandalul. Agresiunile verbale au degenerat pana cand cineva a folosit o arma cu gaz. Totul ar fi pornit de la uciderea unui caine.

Nu e prima data cand in cartier se isca dueluri intre familiile rivale.

De aceasta data nu au existat raniti. Anchetatorii au intocmit dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor si uz de arma fara drept. Mai ramane sa stabileasca si vinovatia partilor implicate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si