Close sidebar
Close sidebar

Scandal cum nu s-a mai vazut in Bucuresti! Trei tineri, batuti cu pumnii si picioarele de politisti - 13 masini de politie si jandarmi au participat la interventie

Imagini cum nu s-au mai vazut filmate noaptea trecuta pe strazile Capitalei. O urmarire cu politia s-a incheiat cu o bataie generala azi noapte. Trei tineri au fost imobilizati, dupa care au au fost batuti cu pumnii si picioarele de oamenii legii. Nu mai putin de 13 masini de politie si jandarmi au participat la aceasta interventie. Priviti imagini IN EXCLUSIVITATE cu intregul scandal. Va avertizam, urmeaza scene cu un puternic impact emotional.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

"Daca te impuscam, bai? Bai, daca te-mpuscam?! M…ii m…ii"

Intinsi pe jos, cei trei tineri care se aflau in masina cu numere de Anglia sunt loviti de catre politisti.

"Lasa-l, mai, asa, da-l in … lui. Mai bine il impuscam, baga-mi-as…"

O mare de politisti, jandarmi si mascati ii inconjoara. Unii dintre ei nu isi pot stapani nervii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"Uita-te jos, bai!"

Minute bune a durat urmarirea, timp in care soferul a incercat chiar sa intre cu masina in agenti. Cand au fost, in cele din urma, imobilizati, a inceput macelul.

Acest agent loveste suspectul mai ceva ca pe un sac de box. Intre timp, numarul oamenilor legii creste. La fel si cel al loviturilor. La locul scandalului se strang 13 masini de politie.

Inainte sa ii urce in masini si sa ii duca la audieri, unul dintre agenti mai aplica o lovitura de picior.

DIANA SARCA, PURTATOR DE CUVANT POLITIA CAPITALEI: A fost nevoie de imobilizarea lor, intrucat au avut un comportament recalcitrant si au refuzat sa coopereze cu politistii.

Acesta este punctul de vedere al reprezentantilor Politiei Capitalei. Imaginile in care suspectii sunt batuti sunt surprinse, insa, dupa ce tinerii erau deja pusi la pamant si incatusati.

- Avand in vedere imaginile care au aparut in media a fost declansata si o verificare pentru a se stabili modul in care au intervenit politistii.

Cei trei baieti erau cu totii bauti. Soferul avea o alcoolemie de 0.22 la mie, iar automobilul nu era inmatriculat. Atat politistii cat si jandarmii care au participat la interventie sunt verificati de catre superiori, care vor stabili daca au folosit in mod exagerat forta sau nu.

Mai mult informatii va vom aduce in urmatoarele jurnale ale Stirilor Kanal D.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI