Close sidebar
Close sidebar

Scandal de proportii in Iasi. Un barbat a fost impuscat dupa ce si-a amenintat tatal ca il taie cu sabia

Politistii din Iasi au folosit, in noaptea de sambata spre duminica, armamentul din dotare pentru imobilizarea unui barbat care provoca scandal si ameninta cu o sabie. In timpul actiunii, un politist a fost ranit cu sabia in zona capului, iar scandalagiul a fost impuscat, fiind transportat la spital.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Iasi, politistii au fost chemati, in noaptea de sambata spre duminica, sa intervina la un scandal care a izbucnit intre un barbat si fiul sau, acesta din urma amenintand cu o sabie.

La fata locului s-au deplasat mai multe echipaje care au incercat sa aplaneze conflictul. In timpul actiunii, unul dintre politisti a fost ranit usor in zona capului cu sabia.

Surse oficiale din cadrul anchetei au precizat ca, in repetate randuri, politistii au incercat sa-i ia barbatului de 31 de ani sabia din mana si, pentru ca nu au reusit, l-au impuscat, dupa ce l-au somat in prealabil.

Barbatul a fost ranit, fiind transportat la spital, dar este in afara oricarui pericol.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Kim Jong Un iubește moda și luxul și cedează tentațiilor Occidentale. Ceasul lui costă cât salariul unui nord-coreean pe 10 ani- antena3.ro

Pe numele sau a fost deschis un dosar penal pentru ultraj, dosarul fiind preluat de catre Parchetul de pe langa Judecatoria Iasi.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI