Imagini de necrezut s-au desfășurat chiar în mijlocul unei străzi din orașul Lugoj. Două clanuri de interlopi s-au luat la bătaie cu bate și topoare sub privirile înspăimântate ale trecătorilor.

Incidentul a avut loc în cartierul Micro I, unde cele două clanuri de rromi s-au întâlnit pur întâmplător. Oamenii care locuiesc în zona au rămas uluiți de scandalul dintre tabere și au fugit să se adăpostească atunci când au văzut că tinerii se luptă cu bâte și topoare.

Până în momentul în care au sosit echipajele de la poliție și jandarmerie, mai mulți bătăuși implicați în altercație au reușit să fugă. Unul dintre scandalagii a fost lovit cu un topor, fiind transportat de urgență la spitalul din Lugoj.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: „Dar de la Dumnezeu” Iulia Vântur a făcut anunțul pe internet, după ce s-a zvonit că s-a logodit în secret cu Salman Khan:- wowbiz.ro

Citeste si: Trei convoaie blindate ale militarilor americani ajung astăzi pe teritoriul României. Primul convoi se află deja la baza Mihail Kogălniceanu

Scandalagii din Lugoj au fost dați în urmărire națională

După incidentul terifiant, zeci de polițiști și jandarmi s-au mobilizat pentru a bloca Lugojul, în încercarea de a-i găsi pe cei implicați în scandal. Totodată, tinerii scandalagii au fost dați în consemn la frontieră pentru a nu putea părăși țară.

În noaptea de joi spre vineri, șase tineri care au luat parte la scandalul din stradă au fost gășiți și conduși la sediul poliției din Lugoj pentru audieri.

Oamenii legii vor să afle de la ce a pornit întreaga scenă și i-au reținut pe tineri pentru mai multe acuzații.

Lugojenii sunt cercetați pentru tulburarea liniștii și ordinii publice și sunt acuzați de săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe.

Magistrații vor stabili vineri dacă se impune arestarea celor șase indivizi audiați până acum.

Citeste si: Ofițerii de poliție din Alba participă la un program intensiv de pregătire: ,,Trageri din mașină, ca în cazuri reale"

VIDEO: Imagini cu un puternic impact emoțional


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si