Poliția Națională a reținut șase suspecți, mai exact patru bărbați și două femei care ar fi fost implicați într-un scandal de proporții care a avut loc duminică la orele dimineții în Vivero (Lugo), în care unul dintre cei implicați a scos chiar și o drujbă ca amenințare.

Citeste si: Două persoane au murit în Portugalia, iar o alta este rănită în Spania, în urma incendiilor

Conform jurnaliștilor locali, 112 Galicia a primit un apel în jurul orei trei dimineața, semnalând o bătaie violentă în fața unui club din bulevardul Vilalba. Totodată, operatorii de la numărul unic de urgență au chemat serviciile medicale deoarece erau răniți. La locul incidentului s-au deplasat și Poliția Națională și  Poliția Locală.

Amenințări cu drujba

La Voz de Galicia, un canal de media local, a transmis mai multe detalii despre scandalul dintre români și columbieni. Jurnaliștii relatează că două grupuri de persoane- columbieni și români, conform "mai multor surse neoficiale"- s-au atacat reciproc, folosind diverse obiecte pentru a-și provoca răni, cum ar fi cuțite sau alte componente periculoase de la mașină.

Citeste si: VIDEO- Spania este în alertă. Temperaturi de peste 44 de grade Celsius

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În timpul altercației violente, unul dintre cei implicați i-a amenințat pe ceilalți cu o drujbă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit cu ea, fiind folosită doar pentru a le intimida. Fierăstrăul electric a fost confiscat de către oamenii legii.

Șase persoane au fost reținute

Poliția națională investighează în continuare incidentul. Motivele pentru care oamenii s-au luat la bătaie sunt încă necunoscute.

Oamenii legii au reținut două femei, care ulterior au fost eliberate, şi patru bărbaţi care se vor prezenta în faţa unui judecător pentru faptele sale.

Citeste si: Patru oameni au fost împușcați într-un club de fițe din Marbella. Atacatorul se află în stare gravă la spital

Deși mai multe persoane au fost rănite, doi bărbați implicați în bătaie au primit îngrijiri medicale pentru răni grave și au fost transportați cu ambulanța la Spitalul da Mariña.

Unul dintre ei avea o tăietură la cap, în zona scalpului, iar altul avea un traumatism cranio-encefalic ușor și răni de apărare- cele produse atunci când se proteja de un cuțit- pe brațe și mâini, deși în principiu viața lui nu era în pericol.

Citeste si: Un hoț din Vaslui a fost prins după ce a rămas agățat în gardul casei pe care o jefuise


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si