Elevii Liceului Voievodul Mircea din Târgoviște, județul Dâmbovița au trăit joi, 20 octombrie 2022, un eveniment mai puțin obișnuit. Liniștea în sălile de curs a fost tulburată de o bătaie generală între elevi.

Totul a pornit de la un schimb de replici mai aprins. De aici, situația a degenerat iar elevii au ajuns să-și care pumnii unul altuia. Altercația a avut loc între trei elevi care se aflau în timpul orelor de practică.

Citeste si: Incident scandalos într-o școală din Vișeu de Sus. Un elev a fost bătut cu bestialitate chiar în curtea școlii

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În momentul în care lucrurile au luat o întorsătură mai puțin obișnuită, agentul de pază al liceului din Târgoviște a solicitat intervenția jandarmilor care se aflau în patrulare în zona instituțiilor de învățământ din oraș.

Cei trei elevi s-au potolit abia la vederea forțelor de ordine

Având în vedere gravitatea aspectelor semnalate de agentul de pază, oamenii legii s-au deplasat de urgență în zona indicată și au intervenit pentru aplanarea unui conflict produs între cei trei elevi.

Citeste si: Veste bună pentru elevii din România! Guvernul le oferă cadouri celor care au luat nota maximă în acest an la examenele naționale

”Pe timpul verificărilor efectuate, a reieşit faptul că în urma unui schimb de replici, unul dintre elevi i-a agresat fizic pe alţi doi, lovindu-i cu pumnul în zona feţei. În altercaţia creată a mai intervenit un coleg al victimelor şi l-a lovit pe agresor.

Jandarmii au întocmit acte de sesizare, care au fost înaintate Poliţiei Municipiului Târgovişte pentru continuarea cercetărilor şi aplicarea măsurilor legale”, se precizează în mesajul transmis de reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Dâmboviţa.

Siguranța tinerilor elevi reprezintă o prioritate pentru Jandarmeria din județul Dâmbovița, instituție care are în responsabilitate 17 unități școlare. La nivel județean există o foarte bună colaborare cu directorii instituțiilor de învățământ și personalul care asigură paza și protecția, aceștia cunoscând faptul că în astfel de situații trebuie să apeleze la jandarmi, informează  jurnaliștii locali.

Citeste si: Cum a încercat o adolescentă să-și scoată copilul din țară: Polițiștii de frontieră au fost cei care l-au găsit pe micuț


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si