Despre unii profesori se stie ca au primit bani in birourile lor sau in masini direct de la studenti, iar altii au stabilit ca studentii cu restanta sa stranga bani si sa le cumpere diverse obiecte persoanale, de preferinta tablouri, potrivit Adevarul.

Mai multi profesori au fost trimisi in judecata de magistratii Curtii de Apel Craiova, iar acestia au contestat de trei ori trimiterea in judecata a dosarului.

Ultima cerere a fost respinsa, astfel ca instanta a dipus inceperea procesului.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

„Respinge, ca nefondate, contestatiile declarate de inculpati. Obliga inculpatii la cheltuieli judiciare catre stat, in cuantum de cate 150 lei fiecare. Definitiva. Pronuntata in camera de consiliu“, se arata in pronuntarea Curtii de Apel Craiova.

Profesorii acuzati sunt Cristina Petrica, sefa disciplinei Patologie de la Universitatea de Medicina Craiova; Lucica Ro;u, profesor si sefa Laboratorului de Analize Medicale de la Spitalul Judetean Craiova; Denisa Cernea, profesor la aceeasi facultate, specializarea Anestezie si Terapie Intensiva; stefana Purcaru sau Liviu Chirigiu.

Astfel, in 2015, procurorii au confiscat din locuintele acestora 33.508 lei, 9.210 dolari si tot felul de bijuterii din aur si argint.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si