Exista suspiciuni ca sute de pacienti ar fi platit o groaza de bani pentru interventii chirugicale care erau decontate si de stat. Respectivii bani ar fi putut ajunge la bolnavii care aveau cu adevarat nevoie, spune si fiul unui primar din Dolj. Barbatul a murit dupa o operatie prea scump platita.

Fiul unui fost primar dintr-o comuna din Dolj povesteste ca tatal sau ajunsese la clinica Sanador in urma cu o saptamana, pentru o interventie cardiaca.

Nu-l durea nimic, dar medicul l-a sfatuit c-ar fi mai bine sa se opereze ca sa fereasca inima de complicatii. Dupa operatie, au urmat doua zile de chin. Barbatul de 69 de ani era in coma indusa si facea febra. Iar cand parea ca si-a revinit... a cazut ca un traznet vestea tulburatoare a mortii.

Nu doar ca acuza medicii de malpraxis, dar sustine ca ar fi platit bani grei pentru interventia care ar fi fost decontata si de stat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Politistii au intrat pe fir si au descins astazi in spital. Acuzatiile sunt extrem de grave: inselaciune si fals in inscrisuri sub semnatura private. Cel putin 200 de bolnavi ar fi fost insealti, iar numarul ar putea creste. Cu alte cuvinte, sunt bani pe care Casa Nationala a Asigurarilor de Sanatate putea sa-i dea bolnavilor care au cu adevarat nevoie.

Profesorul Radu Deac este unul dintre medicii care ii consulta pe pacientii cu afectiuni ale inimii la spitalul Sanador.

Reprezentantii clinicii au scos in fata un avocat sa dea o reactie.Cei din Ministerul Sanatatii sustin c-au reclamat inca de anul trecut astfel de practici in spitalele private.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si