Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Scandal din cauza dedicațiilor: mai mulți tineri din două comune din Sibiu s-au luat la bătaie

Un scandal a izbucnit la un bal de Paște din Sibiu, acolo unde tinerii din două comune s-au luat la bătaie din cauza dedicațiilor.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tinerii s-au luat la bătaie la un bal dintr-o comună din județul Sibiu, fiind nemulțumiți de melodiile cântate la petrecere.

Mai mulți tineri din două comune din Sibiu s-au luat la bătaie

Scandalul a izbucnit între mai mulți tineri din comuna Sadu și comuna Rășinari, cei din urmă fiind acuzați că primesc mai multe dedicații.

Citește și: Momente de panică în Slatina! O fetiță a căzut de la etajul 4 al unui bloc

Deși au încercat să calmeze spiritele, nici iubitele acestora nu au reușit să împiedice bătaia. Din fericire, nimeni nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar până în acest moment nu a fost depusă vreo plângere.

Bătaie ca-n filme între un pieton și un șofer, chiar în fața unei catedrale

O bătaie în trafic i-a surprins pe trecătorii din Chișinău. Un șofer de BMW și un pieton și-au împărțit pumni și picioare în văzul tuturor.

Poliția și ambulanța au ajuns la fața locului.

Citește și: Un bărbat a fost împușcat la un cămin cultural din Brașov. Jandarmii au intervenit

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Un pieton și un șofer s-au bătut în plină zi, în fața unei catedrale. După ce și-au împărți pumni, șoferul a urcat în mașină, iar celălalt a încercat să-l scoată. Pentru că primul a opus rezistență, a accelerat și a lovit o mașină care era parcată în fața sa.

Apoi l-a doborât jos și a părăsit locul conflictului.

Citește și: „Nu mă mai întreba de Raul. Este mort, în apă!” Detalii șocante ies la iveală în cazul băiețelului ucis de părinți și aruncat într-un lac, după ce a fost băgat într-o geantă sport

Întreaga scenă a fost surprinsă într-un material video. În imagini se vede cum după ce șoferul a încercat să plece, pietonul nu s-a dat bătut și s-a agățat de mașină.

Citește și: Un tânăr a fost bătut din greșeală în noaptea de Înviere

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Acesta a încercat să îl facă pe bărbat să se desprindă de mașină, fapt pentru care a accelerat. În acel moment, pietonul a lovit cu picioarele o mașină parcată pe stradă, iar apoi a căzut pe partea carosabilă.

Citește și: Cine este Marian, bărbatul care și-a înjunghiat prietenul, din greșeală, când sacrificau un miel: „A făcut intenționat”

Momentan nu se cunosc exact cauzele conflictului. Atât ambulanța cât și poliția au fost solicitate la fața locului.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI