„Din câte am văzut în spațiul public, s-a încălcat un regulament. S-a încălcat un regulament, nu legislație primară”, a precizat procurorul general.

„În niciun caz nu s-a declanșat o anchetă penală, întrucât, am văzut în spațiul public, s-a declanșat un control la nivelul Administrației Naționale a Penitenciarelor”, a adăugat Bogdan Licu.

Citeste si: Liviu Dragnea cu lacrimi în ochi la permisia de 24 de ore de stat acasă

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Şeful Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) a dispus, la solicitarea ministrulului Justiţiei, Ana Birchall, verificări la Penitenciarul Bucureşti-Rahova, după permisia care i-ar fi fost acordată lui Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea se află la Penitenciarul Rahova, fiind condamnat la 3 ani şi 6 luni de detenţie în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Fostul preşedinte al PSD Liviu Dragnea ar fi solicitat o permisie de o zi, cu ocazia aniversării sale, iar în spaţiul public au apărut informaţii că a ieşit din penitenciar pentru 24 de ore.

Citeste si: Cum și-a petrecut fostul lider PSD cele 24 de ore de libertate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si