Ce se va întâmpla acum cu averea lui "Guru din Apuseni" și care este planul miilor de adepți care veneau anual în comunitatea acestuia?

Citeste si: VIDEO- A murit Adi de la Brad, liderul spiritual din Hunedoara acuzat de viol

Se pare că pentru un moment, planurile comunității căreia bazele i-au fost puse de Adi de la Brad sunt necunoscute, deoarece toți adepții lui "Guru din Apuseni" au mărturisit că sunt în stare de șoc după ce au aflat de moartea lui.

Averea acestuia, prin prevedere legală, va fi împărțită între moștenitorii. Mai exact, moștenitorii sunt soția și copiii lui Adi de la Brad.

Cine va primi averea lui Adi de la Brad, cel mai bogat guru din România

Este foarte cunoscut faptul că, în comunitatea în care trăia, Adrian Ardelean Fărcaș avea recunoscuți și alți copii. Vorbim mai precis de alți copii pe care îi are cu alte 4 femei din comunitate, nu doar  cel pe care îl are cu soția sa. În mod normal, legal, toată averea se va împărți între ei. Vorbim despre peste 50 de hectare de teren, dar se spune și că ar fi foarte mulți bani în conturi bancare pe care gurul i-ar fi obținut din donațiile pe care le făceau cei care veneau să mediteze, potrivit unor surse ale Antena3.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Asta-i România! Povestea din spatele sectei Copii Soarelui și a gurului Adi de la Brad

La momentul actual, medicii legiști efectuează autopsia trupului neînsuflețit al lui Adi de la Brad, întrucât este vorba despre un dosar penal.

De ce a murit, de fapt, Guru din Apuseni

Avocatul susține că Adi de la Brad ar fi fost afectat de anchetă.

Starea acestuia de sănătate ar fi fost precară din cauza perioadei pe care a petrecut-o în arest și apoi s-ar fi stresat că era pus sub controlul judiciar.

Citeste si: VIDEO- Detalii noi ies la iveală din secta "Copiii soarelui". Fostă cursantă: "Guru de la Brad se pricepea să șantajeze emoțional pe toată lumea"

Surse medicale din anchetă au dezvăluit că ar fi avut foarte multe afecțiuni care cel mai probabil nu au fost tratate sau au fost tratate fără medicamente.

Citeste si: VIDEO| Liderul spiritual din Hunedoara reținut pentru viol, scapă de arest


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si