În total, autoritățile au dus cinci persoane la audieri. Scandalul s-ar fi iscat după ce una dintre familii s-a revoltat că nu a fost invitată la un botez. 

Ambele familii implicate în ceartă locuiesc pe aceeași stradă din Lugoj, astfel că până la violență nu a fost decât un pas. Neînțelegerile ar fi început încă de miercuri seară. 

Un bărbat s-a supărat după ce familia sa nu a fost invitată la un botez organizat de vecini.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Momente critice pentru fiica Clejanilor: Margherita a fost înjunghiată în plină stradă

Gest extrem: o femeie a intrat cu SUV-ul în poarta casei rivalilor

Din nefericire, lucrurile au degenerat în dimineața zilei de joi. Grupurile s-au luat la ceartă, iar o femeie a recurs la un gest extrem, după ce a intrat cu un SUV în poarta de lemn a uneia dintre case. 

Citeste si: VIDEO| Un medic din Capitală a fost șantajat pentru o datorie la cămătari. Ce dobândă i-a cerut interlopul

Ce au comunicat autoritățile

„În această dimineață, 18 august 2022, polițiștii din Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Mărășești, din municipiul Lugoj, a avut loc o altercație între membrii a două familii, ulterior, o persoană a intrat frontal cu un autovehicul în poarta de acces a unui imobil.

De asemenea, la scurt timp, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre către un alt autovehicul, care se deplasa pe stradă și aparține uneia dintre familii”,

potrivit unui comunicat emis de reprezentanții IPJ Timiș.

Oamenii legii au condus la audieri cinci persoane. Totodată au fost deschise două dosare penale pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru distrugere.

Citeste si: Polițiști atacați cu pietre în Sibiu: aceștia au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de avertisment


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si