În urmă cu doar câteva ore, forţe de ordine din cadrul Poliţiei municipale şi de la mascaţi, alături de Jandarmerie au intervenit în cartierul Tineretului, unde s-a produs un scandal, informează Giurgiuveanul.ro.

Victima este o femeie care a fost transportată de urgență la spital. Ea a fost preluată de către un echipaj de la Ambulanţă la Spitalul Judeţean de Urgenţă.

scandal-giurgiu-26-noiembrie-femeie-batuta

Victima a fost dusă de urgență la spital.

[Sursa foto: Giurgiuveanul.ro]

Citeste si: A dispărut în apele Someșului Mic, după ce s-ar fi drogat cu doi prieteni

Se pare că un bărbat, în vârstă de 63 de ani, a agresat o femeie de 45 de ani. Persoana de sex feminin a ajuns în cadrul unității medicale pentru a primi îngrijiri medicale.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

scandal-giurgiu-26-noiembrie-femeie-batuta

Un bărbat de 63 de ani a agresat o femeie.

[Sursa foto: GIURGIUVEANUL.RO]

Citeste si: VIDEO| Gest scandalos făcut de o tânără pe Aeroportul din Timișoara: a furat cutia cu donații pentru copii pentru a-și plăti bagajul suplimentar

Ce au transmis autoritățile

„Astăzi, la ora 18.45, Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că pe strada Tineretului din municipiul Giurgiu, un bărbat agresează fizic o femeie.

În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă care a identificat două persoane, respectiv un bărbat de 45 de ani și o femeie de 63 de ani, ambii din municipiul Giurgiu.

Din primele cercetări, a rezultat faptul că bărbatul, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi agresat-o fizic pe aceasta, care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.” a precizat reprezentantul IPJ Giurgiu.

scandal-giurgiu-26-noiembrie-femeie-batuta

Poliția a intervenit de urgență în cartierul Tineretului.

[Sursa foto: Giurgiuveanul.ro]

Citeste si: Mai multe persoane au fost omorâte, iar altele rănite după ce un autovehicul SUV a intrat intenționat într-o mulțime

Citeste si: Scandal în televiziune! Simona Hapciuc ar fi atacat-o pe colega de emisiune, Ameri Nasrin. Una dintre ele a ajuns de urgență la spital


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si