În gala de astăzi a emisiunii Puterea dragostei, cei doi concurenți nu vor rata ocazia să-și spună tot ce i-au deranjat în ultima vreme, însă nici fetele nu se lasă mai prejos și intervin în discuția băieților.

Andrei și Marinescu nu se mai suportă, aceștia au sărit la bătaie! Ce se întâmplă în Gala de astăzi a emisiunii Puterea Dragostei?

În Gală, concurenții se pare că vor continua să aibă un comportament agresiv atât verbal, cât și fizic.

Aceștia se vor jigni reciproc. Certurile dintre Marinescu și Andrei iau amploare pe zi ce trece. Oare ce au de împărțit cei doi?

Mâine, telespectatorii vor avea parte de o gală incendiară, presărată cu multe momente tensionate. Cei doi concurenți, se pare că au ajuns la capătul răbdării si sunt tentati să sară la bătaie în fața tuturor.

Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie: „Nu ești bărbat în ochii ei!"
Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie: „Nu ești bărbat în ochii ei!"[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Cristi Comănici de la Puterea Dragostei, din nou îndrăgostit? Ce gest neașteptat a făcut concurentul

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Cu atitudine furioasă din cauza lui Marinescu, Andrei a cedează și sare la bătaie. Însă, imediat între cei doi concurenți au intervenit ceilalți colegii de platou, dar și Aya, iubita lui Andrei, care a încercat să il calmeze pe acesta.

Marinescu: "Tu nu trebuie să-i dai ei dreptul să se joace. Înțelegi? Ei îi place, se vede foarte clar! Ăsta este scopul ei aici, de tine doar se folosește. Vă folosiți unul de altul."

Andrei: "Tu răspunzi când ești întrebat, dar când porți un dialog cu cineva, nu îl duci la capăt, îl duce Maria, pentru că nu te vede bărbat.

Nu ești bărbat în ochii ei."

Citeste si: Scandal în casa Puterea Dragostei! Două concurente s-au luat la bătaie: „Ar trebui să-ți fie frică de mine!”

Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie: „Nu ești bărbat în ochii ei!"
Scandal în casa Puterea Dragostei! Doi concurenți au sărit la bătaie: „Nu ești bărbat în ochii ei!"[Sursa foto: Captură KANAL D]

Unele conflicte i-a făcut pe concurenții de la Puterea dragostei să nu se mai poată abține si să recurgă la un comportament violent, astfel aceste situații sunt la ordinea zilei în casa iubirii. 

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” a ajuns din nou la perfuzii: „Nu mă simt bine!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si