Se pare că nu poate fi nicio zi fara scandal si amenintari in casa Puterea dragostei! Concurentii nu mai tin cont de motivele pentru care au intrat în casa Puterea dragostei și continua sa reactioneze dur sau chiar violent atunci cand sunt deranjati de cuvintele unor concurenti.

În casa fetelor, discuiile aprinse au pornit chair din prima parte a zilei, cand Maria si Marinescu au o cearta despre relatia lor si au ajuns chiar să se desparta.

Cei doi foști iubiti si-au spus mai multe cuvinte dureroase si reprosuri referitoare la lucrurile deranjante din relație din ultimul timp.

Amira si Adelina se iau la bătaie de față cu ceilalți concurenți! "Daca ma infig in tine stii cum fac cu tine"

Însă și în ediția de azi a emisiunii Puterea dragostei, vor avea noi altercații, tot între Amira si Adelina care vor ajunge din nou să se amenințe și să se jignească reciproc. Din nou vor fi la un pas de a seia la bataie, fiind despărțite de ceilalți colegi de platou.

Aflat in casa fetelor în momentul în care Amira și Adelina au pornit scandalul, Marius incearca sa intervina pentru a le calma pe fete. Însă nimeni nu le poate opri pe fete din a vocifera tot felul de amenințări una la adresa celeilalte.

Citeste si: Maria și Marinescu de la Puterea Dragostei au pus punct relației? „Eu cred că avem nevoie de.."

În plus în scandalul celor doua va interveni si Irina, tot cu reacții violente, care o va denigra pe Adelina.

Amira: Daca ma infig in tine stii cum fac cu tine! Atata iti zic! Ar trebui sa-ti fie frica de mine! Mars de aici! Adelina: Nu mi-e frica de tine! Tu crezi ca-mi este frica de tine! Nu mi-e frica de nimeni niciodata sa stii!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Adelina: Iesi din fata mea!

Irina: Ies din fata! Da, inceteaza! Inceteaza ca vorbesti prea mult!

Adelina: Dar ce tremuri asa! Taci tu din gura!

Scandal în casa Puterea Dragostei! Două concurente s-au luat la bătaie:  „Ar trebui să-ți fie frică de mine!”
Scandal în casa Puterea Dragostei! Două concurente s-au luat la bătaie: „Ar trebui să-ți fie frică de mine!”[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Aya face dezvăluiri șocante despre un cuplu din casa Puterea Dragostei:"Daca nu e filmat, omul n-o pupa..”

Maria si Marinescu s-au despărțit!

După mai multe certuri, jigniri, gelozii, reprosuri si regrete, Maria si Marinescu au ajuns din nou in situatie de a pune punct relației.

Marinescu: Vezi ca eu nu sunt persoana aia care sa stea sub papuc!

Adelina: Hai Marinescu sa ne distram impreuna, lasa relatiile! E casa Puterea dragostei si eu lupt pentru dragostea mea!

Citeste si: Imagini de senzație cu Andreea Pirui de la „Puterea Dragostei” în costum de baie. Cum arată blondina

Marinescu: Nu am parte de intelegerea pe care mi-o doream din partea ei!

"Te interesează doar de favoriți", îl acuza ieri Maria pe Marinescu. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si