Scandal în industria autohtonă a jocurilor de noroc după ultimul comunicat al Institutului Național de Statistică, care emite comunicate periodice cu privire la diverse ramuri economice și indicele lor, de creștere sau scădere. 

Citeste si: Liber la terase și la jocuri de noroc, în Giurgiu, după ora 23:00

Afacerile în activităţile de jocuri de noroc şi alte activităţi recreative au crescut cu 1506,7% în luna iunie faţă de luna anterioară, ducând la un avans al serviciilor de piaţă prestate populaţiei în serie brută de 152,8% în iunie comparativ cu luna mai”

, așa sună ultimul comunicat remis de Institutul Naţional de Statistică, preluat de Agerpres, care a declanșat reacția ironică a reprezentanților industriei jocurilor de noroc. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

”În zelul de a calcula uluitorul procent de 1506,7% cu care au crescut afacerile cu jocuri de noroc și alte activitați recreative in luna iunie 2020 fata de luna mai, experții INS au omis o mare oportunitate de comunicare aferentă: ESTE CEA MAI MARE CREȘTERE ÎNREGISTRATĂ DE O RAMURĂ COMERCIALĂ LA NIVEL MONDIAL ÎN INTERVAL DE DOAR O LUNĂ!!!! O asemenea știre trebuia, în opinia noastră, comunicată la nivel mondial, prin conferință de presă la care să participe BBC, CNN, Reuters sau alte instituții media care să prolifereze o așa reusită a mediului de afaceri romanesc.

Pentru ca bomba sa fie si mai mare, industria jocurilor de noroc le transmite lucratorilor INS ca aceasta creștere a fost înregistrată chiar în doar două săptămâni, începand cu 15 iunie, zi în care, după 88 de zile in care veniturile bineînțeles că au fost zero, ca urmare a restricționarii totale a activității, prin măsurile luate pentru combaterea epidemiei de COVID-19, jocurile de noroc tradiționale au revenit în exploatare. De la zero la ceva, bineînțeles că afacerile din domeniu au <explodat>! Prin urmare, pentru următoarea comunicare de presă, propunem INS următoarele subiecte: <Populația de mistreți din România este mai mare cu 100%
decât cea de koala!>, <Media temperaturilor în luna iunie a crescut cu 25 de grade față de cea din luna ianuarie!>, <După apusul soarelui, lumina solară scade, de regulă, până la zero lucși!>. Dincolo de cuvenita ironie pentru asemenea gafă, din monitorizarea noastră asupra domeniului, de fapt, cifra de afaceri pentru jocurile de noroc tradi’ionale este în drastică scădere. În Iulie, în medie, operatorii de profil a inregistrat venituri cu 20% mai mici in comparație cu iulie 2019”,
a declarat Doru Gheorghiu, reprezentant Exprogame (una dintre asociațiile de reprezentare profesională a industriei de jocuri de noroc). 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si