Duminică a avut loc decernarea premiilor Grammy. Una dintre marile câștigătoare ale serii a fost Taylor Swift, care a câștigat pentru a patra oară premiul pentru Cel mai bun album.

Premiul i-a fost înmânat de Celine Dion. Pe scenă, Taylor Swift a ignorat-o pe marea artistă. Gestul câștigătoarei a stârnit un val de controverse în lumea celebrităților și chiar și în rândul fanilor, care au acuzat-o pe Taylor Swift.

taylor swift

Taylor Swift

[Sursa foto: Twitter]

Celine Dion, ignorată pe scenă de Taylor Swift?

Celine Dion a participat la decernarea premiilor Grammy, ediția 64, însoțită de fiul cel mare Rene-Charles Angelil. Mai mult decât atât, vedeta a înmânat trofeul pentru Cel mai bun album, moment în care a rememorat, cu nostalgie, clipa în care Diana Ross și Sting i-au înmânat chiar ei, acest trofeu.

"Vă mulțumesc tuturor! Vă iubesc. Arătați frumos. Când spun că sunt fericită să fiu aici, o spun cu adevărat din suflet. Cei care au fost suficient de binecuvântați pentru a fi aici, la Premiile Grammy, nu trebuie să ignore dragostea și bucuria extraordinară pe care muzica le aduce în viața noastră și oamenilor din întreaga lume. Și acum îmi face o mare bucurie să prezint un premiu Grammy pe care mi l-au oferit două legende Diana Ross și Sting acum 27 de ani", a declarat Celine Dion, pe scenă, înainte de a-i înmâna premiul câștigătoarei, potrivit dailymail.

Câștigătoarea marelui trofeu a fost Taylor Swift. Albumul Mignights a fost declarat cel mai bun album al anului. 

Citește și: Cine sunt câștigătorii la Premiile Grammy 2024. Premieră istorică: Taylor Swift a câștigat trofeul pentru a patra oară

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

celine dion teylor swift rene charles

Celine Dion împreună cu fiul său și Taylor Swift, la premiile Grammy

[Sursa foto: Twitter]

Când Taylor Swift a urcat pe scenă pentru a prelua trofeul, se pare că a ignorat-o pe Celine Dion. Se obișnuiește ca cel care câștigă trofeul, să îmbrățișeze persoana care înmânează marele premiu. Potrivit presei străine, Taylor Swift nu a făcut acest lucru.

Gestul lu Taylor Swift a stârnit un val de controverse și de critici dure din partea fanilor. Artista, care a câștigat pentru a patra oară trofeul pentru cel ma ibun album al anului, este dur criticată de internauți.

"Taylor Swift nu a îmbrățișat-o, nici măcar nu i-a mulțumit lui Celine Dion. Nu pot să suport asta"

"Taylor Swift i-a furat trofeul din mână lui Celine Dion, la Grammy"

"Ca cineva care mereu i-a luat apărarea lui Taylor Swift, de data asta nu pot. Nu a avut nicio recunoștință față de Celine Dion"

"Scuze Celine Dion, nu meritai asta. Taylor trebuia să-ți mulțumească și că i-ai permis să fie în prezența ta",  sunt

câteva dintre criticile aduse lui Taylor Swift. 

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

celine dion și taylor swift

Celine Dion și Taylor Swift la Gammy

[Sursa foto: Twitter]

În ciuda scandalului creat de internauți în mediul online, cele două vedete se pare că au petrecut timp de calitate împreună. Pe rețelele sociale circulă poze cu Taylor Swift și Celine Dion din cadrul evenimentului.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si