Close sidebar
Close sidebar

Scandal în PSD: Marian Oprișan s-a trecut primul pe lista pentru Senat, după un "puci" dat la nivel local

„Baronul” de Vrancea căzut în dizgrație, Marian Oprișan, nu a ținut cont de deciziile șefului său de partid și, deși nu mai este liderul organizației locale, a convocat o ședință și s-a pus în fruntea listei candidaților pentru Senat.

Razvan Ilie,

Marian Oprișan, revoltă împotriva deciziei PSD de la centru

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Organizaţia PSD Vrancea a anunţat, marţi seară, că şi-a desemnat candidaţii la alegerile parlamentare, fostul lider al filialei, Marian Oprişan, fiind primul pe lista pentru Senat, în timp ce Nicuşor Halici deschide lista pentru Camera Deputaţilor.

Consiliul Politic Judeţean PSD Vrancea a desemnat candidaţii pentru alegerile pentru Camera Deputaţilor şi Senat din 6 decembrie, în cadrul unei şedinţe care a avut loc marţi, la sediul PSD Vrancea şi în sistem online.

Citeste si: Gică Popescu, dezvăluiri în emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”! Infectat cu noul coronavirus a avut complicații și a stat în spital! Cât de frică i-a fost? VIDEO

Ce s-a decis la ședința PSD Vrancea

"Urmare a convocării de către mai mult de o treime din membrii Consiliului Politic Judeţean (CPJ) PSD Vrancea, conform prevederilor statutare, format din preşedinţi de organizaţii, primari, consilieri judeţeni, consilieri municipale şi parlamentari, CJP a dezbătut în prezenţa a peste 150 de membri care au participat atât fizic cât şi online, mai multe proiecte de hotărâre. Printre altele, pe ordinea de zi a fost inclus şi proiectul de hotărâre privind stabilirea candidaţilor la alegerile parlamentare din 6 decembrie din partea PSD Vrancea", se arată într-un comunicat de presă transmis de

PSD Vrancea.

Citeste si: Criss, dezvăluiri surprinzătoare despre sentimentele ei față de Antoni: „Aș simți să mă apropii de el din nou”. Cum reacționează Moldo: „Am fost luat de fraier”- kanald.ro

Citeste si: Fiica lui Ioan Crișan, reținută pentru omor calificat! Cât a plătit pentru atentatul cu bombă?!- wowbiz.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Conform News.ro, şedinţa a fost condusă de Nicuşor Halici, vicepreşedintele organizaţiei PSD Vrancea.

Ce urmează să facă șefii PSD de la București?

La ședința PSD de ieri a fost votat „în unanimitate” un lider nou al organizației PSD Vrancea, deși Marcel Ciolacu, președintele partidului, îl desemnase marți pe Angel Tîlvăr la conducerea filialei județene. Acesta a fost însă revocat din funcție și înlocuit cu un altul, Vasile Carnariu, potrivit Digi24.

Marcel Ciolacu i-a reproșat lui Marian Oprișan că a pierdut alegerile în județ pentru că a insistat să candideze pentru șefia Consiliului Județean. Ca urmare, i-a luat funcția de președinte al organizației Vrancea și și-a asumat el funcția de președinte interimar.

Marți, conducerea PSD a decis ca vicepreședintele organizației Vrancea, Anghel Tîlvăr să preia, interimar, funcția de președinte.

Citeste si: Anunț important pentru elevele și studentele din țară! Noi tichete sociale de la Guvern- kfetele.ro

Citeste si: Cine este și cu ce se ocupă Diana, fiica Deliei Budeanu. Detalii neștiute despre primul copil al regretatei crainice TV- radioimpuls.ro

Citeste si: Un tânăr a ajuns la Spitalul „Bagdasar Arseni” complet paralizat din cauza unui virus misterios- antena3.ro

Organizația PSD Vrancea anunță însă, marți seara, într-un comunicat, că și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare, în cadrul unei ședințe care a avut loc la sediul PSD Vrancea, dar și în sistem online. Pe primul loc la Senat figurează Marian Oprișan, care, precizează comunicatul, a fost propus „în unanimitate” de membrii Consiliului Politic Județean.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI