Doi tineri s-au luat la bătaie într-o casă de pariuri din comuna Șimian, județul Mehedinți. Atacul violent a fost surprins de camerele de supraveghere amplasate în incinta casei de pariuri.

Citeste si: Superstiții la solstițiul de vară. Fata care pune floarea sub căpătâi în noaptea de sânziene îşi vede în vis ursitul

Cei doi tineri cu vârstele de 19 ani, respectiv 24 de ani au fost surprinși în timp ce se lovesc reciproc.

Scandal într-o casă de pariuri din Mehedinţi. Un tânăr este lovit cu o bâtă de baseball până la inconștiență

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, se poate observa cum unul dintre tineri intră cu bâta de baseball în casa de pariuri și îl atacă direct pe celălalt tânăr, care, la rândul său, încearcă să se apere. Atacatorul își lovește victima de zeci de ori fără să se oprească. Din cauza loviturilor puternice, tânărul cade la pământ, moment în care atacatorul găsește prilejul de a fugi.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal general într-o localitate din Constanța. Oamenii s-au luat la bătaie în plină stradă

Polițiștii din județul Mehedinți au fost alertați de urgență. Oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru a ancheta cazul care a șocat o comună întreagă.

La momentul actual, cei doi tineri scandalagii au fost plasați în arest preventiv pentru 24 de ore, urmând ca autoritățile să stabilească măsurile ce vor fi luate împotriva lor.

Citeste si: Tragedie în județul Olt. Un bărbat a murit după ce a fost acroşat de un poliţist care mergea în marşarier


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si