Close sidebar
Close sidebar

Scandal intr-o comuna din Giurgiu: fiul minor al primarului din comuna Putineiu, oprit in trafic de Politia Locala in timp ce conducea masina de serviciu a edilului Gheorghe Breazu!

Cum s-a terminat toata povestea si care ar fi elementul cheie in dosarul deschis de oamenii legii?!

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Pe data de 10 septembrie, Politia din comuna Putineiu (judetul Giurgiu) a oprit in trafic masina de serviciu a primarului Gheorghe Breazu. La volan s-ar fi aflat fiul primarului, Andrei Breazu, in varsta de doar 16 ani.
 
La scurta vreme, la fata locului si-a facut aparitia si primarul la volanul masinii personale. Dupa ce s-a certat cu politistii, primarul si-a bagat fiul in masina si a demarat in tromba de la locul incidentului. Oamenii legii au plecat in urmarirea primarului si, dupa aproximativ un kilometru, au reusit sa-l opreasca. Demersul politistilor l-a infuriat si mai tare pe edil, care a continuat sa puna presiune pe acestia.
 
In urma incidentului, Politia ar fi deschis un dosar penal pe numele fiului primarului pentru conducere fara permis. Tot incidentul ar fi fost filmat de unul dintre agentii de circulatie implicati si se pare ca filmarea a fost depusa deja la dosar, fiind unul din elementele-cheie in rezolvarea cazului. 
 
Avand in vedere spectaculozitatea cazului, cercetarile s-au extins la nivelul Politiei Judetene, dar localnicii sunt sceptici in privinta modului in care se va derula ancheta, speculand pe seama faptului ca Gheorghe Breazu ar fi o persoana influenta pe plan local, iar lucrurile ar putea lua o intorsatura favorabila acestuia. 

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI