Tatăl copilului povesteşte că atunci când a cerut explicaţii, la grădiniţă, în legătură cu urmele de pe gât, i s-ar fi spus că micuţul s-a lovit pe sub măsuţe.

”În ultima vreme copilul nu voia să mai meargă la baie, iar într-o seară l-am luat de la grădiniţă vânăt pe gât. Am întrebat-o pe doamna educatoare ce s-a întâmplat şi mi-a spus că nu stie ce a păţit, aşa a ieşit de pe sub măsuţe, că s-a jucat.

L-am întrebat şi pe băieţel ce s-a întâmplat şi mi-a spus că doamna de la somn l-a strâns de gât şi de cuc că nu face pipi. Am fost a doua zi la grădiniţă şi am vorbit cu coordonatoarea grădiniţei, care mi-a spus că în timpul turei dumneaei s-a întâmplat şi că s-a lovit pe sub masă. Puteţi vedea şi din fotografii că acelea nu sunt urme de lovit sub masă. Mai mult decât atât, la măsuţe colţurile sunt îmbrăcate în cauciuc tocmai pentru a nu se lovi copilaşii”, a declarat tatăl copilului.

Acesta a mai spus că a vut o discuţie şi cu directorul Liceului Tehnologic G.G. Longinescu, de care aparţine grădiniţa. Directorul instituţiei de învăţământ spune că a primit reclamaţia tatălui şi că o va înainta comisiei de etică. ”A venit tatăl la mine cu o sesizare.

Va fi analizată de comisia de etică a şcolii, care în 30 de zile va da un răspuns”, a spus directorul Cătălin Danciu.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Urlete de durere la înmormântarea lui Cristian, tânărul luat de viitură în Italia! Imagini copleșitoare- wowbiz.ro

Între timp, părinţii băiatului au luat decizia de a retrage copilul de la Grădiniţa cu P.P. nr.15 şi a-l muta la o grădiniţă privată din Focşani. Acesta ne-a mai spus că a făcut sesizare şi procurorilor vrânceni.

Mai multe detalii despre acest caz ŞOCANT ai diseară în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D de la ora 18:45!

 

Sursa: Monitorul de Vrancea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si