Close sidebar
Close sidebar

Scandal intr-o sectie de politie. Un consilier PSD s-a dezbracat si a inceput sa injure

Un consilier PSD a facut un show de zile mari in sediul politiei din Mioveni. Bogdan Udroiu ajunsese la sectie dupa ce s-a batut cu un alt barbat intr-un bar din localitate.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

PSD-istul in varsta de 38 de ani a consumat mai multe pahare de tarie dupa care a devenit recalcitrant. Patronul localului a sunat la politie, acesta ajungand la politie, unde s-a dezbracat la bustul gol si a inceput sa injure, gandindu-se probabil ca ii va intimida pe oamenii legii.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

In urma incidentului, consilierul PSD s-a ales cu dosar penal pentru tulburarea linistii publice, motiv pentru care si-a si inaintat demisia din functia de presedinte al Consiliului de Administratie al Regiei Judetene de Drumuri Arges, informeaza Consiliul Judetean Arges, potrivit ziarulargesenilor.ro.
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI