Conform Metro.co.uk, Noel Diaz din Aachen, Germania, plănuia să petreacă Revelionul în Alicante, împreună cu familia. Numai că planurile tânărului au fost date peste cap de stafful aeronavei Ryanair cu care trebuia să ajungă din Germania în Spania.

Noel suferă de distrofie musculară, astfel că este nevoit să folosească un scaun rulant pentru a se putea deplasa. Deși în momentul în care a achiziționat biletele a specificat acest lucru, tatăl tânărului a avut un șoc imediat după îmbarcare.

Tânăr în scaun cu rotile, dat afară din avion

"Abia ce ne pusesem centurile când echipajul ne-a anunțat să părăsim aeronava. Au spus că scaunul rulant nu poate fi transportat, din motive de siguranță, existând un risc de explozie. Joel merge cu avionul de la 12 ani, nu e prima dată când călătorim! Pur și simplu mi-au luat copilul cu dizabilități, l-au dat afara din avion și l-au împins pe pistă", a declarat Jose, tatăl lui Noel.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cei doi au fost nevoiți să petreacă noaptea dintre ani departe de restul familiei, care îi aștepta deja în Alicante. Mai mult, compania aeriană nici nu a vrut să le returneze banii pe bilete.

Natalia, mama tânărului, a răbufnit: "Va dura ceva timp până va putea să treacă peste această traumă! N-am mai trăit în viața mea o asemenea umilință!"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si