Elevul ar fi fost palmuit, dupa ce, acesta ar fi tachinat, fara rezerve, dascalul aflat la catedra. In urma incidentului, profesoara risca sa fie sanctionata de comisia disciplinara a liceului. Incidentul a avut loc in timpul orei de engleza la un liceu din Dolhasca, judetul Suceava. Un alt elev a filmat intreg scandalul.

In imagini se vede cum profesoara il imbranceste pe unul dintre elevi, pentru a-l da afara din clasa.

Adolescentul se impotriveste, iar profesoara i-a dat mai multe palme in zona capului.  „Iesi afara, iesi afara!”, a strigat profesoara nervoasa, care a trantit usa dupa elevul.

Unii dintre adolescenti au incercat sa ia apararea colegului dat afara de la ora.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Da unde scrie legea asta in p..a

mea?”, a spus un elev care ar fi avut un schimb de replici cu profesoara.

„Pe frunte la tine”, este replica dascalului, urmata de un „Sa va fie rusine”, tot din partea elevului. „Nu-ti convine, du-te la alta scoala. N-ai ce cauta la ora la mine”, adauga profesoara, conform sursei citate.

Taraboiul a luat sfarsit, dupa ce in clasa a intrat un barbat pentru a calma spiritele.Dupa

ce imaginile ulutioare au fost facute publice, directorul liceului din Dolhasca, Constantin Tanasa, a precizat ca o comisie de cercetare va fi formata pentru a cerceta acest incident. A recunoscut ca incidentul este unul „jenant”, iar imaginile au fost surprinse, cel probabil, la o clasa de a IX-a.

„Am convocat Consiliul de Administratie, cel mai devreme miercuri. Vom numi o comisie de cercetare, iar cei care au gresit sigur vor fi sanctionati. Potrivit deontologiei profesionale, un cadru didactic trebuie sa primeasca elevul la scoala, nu sa-l alunge. Eu cel putin asa vad lucrurile. Ceea ce am vazut in filmulet nu mi se pare in regula, dar nu ma pot pronunta. Cred ca vina este impartita, lucrurile trebuiau gestionate mai bine”, a declarat, pentru sursa citata, directorul liceului din Dolhasca, Constantin Tanasa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si