Copilul a fost salvat, însă situația a revoltat-o pe Denisa Olteanu, medic la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Incidentul a avut loc vineri seara.

Frustrare și multe semne de întrebare

Atâta frustrare, neputinţă şi nelinişte nu am simţit în toate orele petrecute în spital ”, spune aceasta într-o postare pe Facebook. 

Citește și: FOTO Accident aviatic soldat cu patru morţi şi trei răniţi grav

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

În timp ce mă aflam într-un mall din Constanţa împreună cu fiica mea, am asistat la cea mai groaznică experienţă. Voiam să vizionam un film împreună, aşez copilul la o masă din incinta cinematografului şi o rog să mă aştepte până iau biletele de la casă. În timp ce aşteptam la coadă, observ că în zona fast food-urilor era mare agitaţie, foarte multă lume se îmbulzea, ţipa şi unii îşi adresau cuvinte urâte. Îl intreb pe un domn ce se întâmplă? 'Un copil a înghiţit ceva şi a leşinat! Salvarea nu a ajuns!”, povestește aceasta.

Fără să stau prea mult pe gânduri, alerg până la locul respectiv, reuşesc să trec de mulţime şi văd un copil( aproximativ 3 ani) inconştient, care nu raspunde la stimuli, în braţele unui adult care încerca să-i desfacă nasturii de la cămaşă.

Îl întreb pe domnul respectiv: 'Esti medic? Ce s-a întâmplat? Te rog, lasă-mă să văd copilul, eu sunt medic! Alte două doamne au luat copilul pe sus în timp ce-şi adresau replici acide pentru ca 'nu-i ok să-i bagi degetele în gură, îi dai microbi!”, a mai spus femeia.

Citește și: Incident tragic în Vietnam, după ce un copil a căzut într-un spațiu adânc. Sute de persoane încearcă să îl salveze

„Noi, medicii, nu ne lăsăm cunoştinţele odată cu dezbrăcarea halatului, le avem cu noi peste tot! E bine să profităm de prezenţa noastră în diverse locuri! E extrem de important să îi lăsăm pe cei care se pricep să îşi facă treaba! E extrem de important ca atunci când avem cunoştinţe despre acordarea primul ajutor să le aplicăm, dar în momentul în care apare un profesionist, cineva care ştie mai bine decât noi, să îl lăsăm să o facă !” a adăugat medicul şef UPU-SMURD Timişoara, Mihai Grecu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si