Close sidebar
Close sidebar

Scandal intr-un sat din Galati dupa ce un barbat a intrat intentionat cu masina in 3 oameni ca sa se razbune! A ucis un om si a lovit grav o gravida

A intrat cu maşina intenţionat în oameni ca să se răzbune. Este acuzaţia pentru care un bărbat din judeţul Galaţi a fost arestat, preventiv după ce a ucis un bărbat şi a rănit grav o gravidă. Tragedia se pare că ar fi totuşi doar cel mai recent episod dintr-un lung şir... de conflicte, între două familii.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

"Erau cu ghioaga, erau cu topoare, au rupt masina. N-au rupt masina, masina e acolo."

Acuzatiile si tipetele zboara dintr-o parte in alta intre doua familii ce se rafuiesc de cateva luni. Nu-i chip de liniste in comuna galateana Ghidigeni de cand s-a intamplat tragedia.

"Ce-a facut baiatul meu? Ce-a facut baiatul meu? Cu ghioaga, cu ghioaga a facut. A dat cu sapa?"

"Sunt multe rude si femeile au venit cu bate, cu coase, ca au zis ca ne omoara pe toti."



Unul dintre adversari s-a urcat la volanul masinii si a semanat moarte pe sosea.

"Primul accident l-a facut aici, mortal, a mai mers ce-a mai mers pe unde e loganul dvs. acolo, a facut accident cu femeia gravida si pe unde e papucul ala, pe acolo, e al treilea accident."

"Din ochii mei, din fata mea, de acolo, a luat femeia aia gravida.
Daca nu ne feream un pic ne lua si pe noi."


Primul barbat care a fost lovit de masina a murit pe loc. O gravida si un adolescent de 17 ani sunt acum in stare grava la spital, cu o multime de rani.

Fiul mortului: "Cand am venit la locul faptei l-am gasit pe tata mort. L-a lovit cu masina."


La volan- un barbat de 28 de ani. N-ar fi fost la prima tentativa de omor, sustin membrii familiei rivale.

"Pe 15 eu veneam dincolo cu bicicleta si el se ducea spre Tecuci. A vrut sa dea cu masina peste mine, noroc ca m-am dat acolo, in sant."

Individul a fost retinut, initial, de procurori, dar un judecator a hotarat ca acesta trebuie si arestat preventiv pentru fapta sa.


Oana Hancu, procuror PTG:  "Inculpatul, aflat sub influenta bauturilor alcoolice, a condus pe drumurile publice din comuna Ghidigeni, judetul Galati, acrosat un numar de 3 persoane aflate pe partea carosabila."

Daca va fi gasit vinovat de omor cu premeditare suspectul risca pana la 25 de ani de inchisoare.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI