Cel care fusese sancționat înainte de sărbători, a fost găsit consumând băuturi alcoolice, pe stradă, chiar dacă trebuia să se afle în carantină deoarece tocmai se întorsese din Olanda. Împreună cu prietenul cu care se afla la un pahar şi de data aceasta pentru a prinde curaj, tânărul s-a dat mai întâi în spectacol, în faţa sediului poliţiei. Cum uşa era închisă a început să o lovească. 

Scandalul a continuat.

În clipa în care un poliţist i s-a adresat, tânărul s-a dezlănţuit. L-a înjurat pe agent şi, probabil, mândru de isprava lui, s-a apucat să filmeze.

Citeste si: Poliţia Capitalei a vorbit despre fetele agresate sexual de către un asistent maternal, în Sectorul 4: „Au fost ridicate probe şi dispuse expertize”

Dialogul halucinant dintre tineri și polițist

- În poliţia... (BIP) Băi! Poliţia Română, frate! Uite aici! 

- La Poliţie e închis?

- Cinci sute de lei ştiţi să îmi daţi amendă, nu? Vino încoa'!

- Vino încoa' că e deschis aici! Le dau foc şi... (BIP) Vreau şi eu să văd legea de Covid că fiecare persoană trebuie să stea în carantină!

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

- La DSP! Vedeţi că nu aveţi voie să filmaţi în poliţie!

- Ştiţi ce înseamnă Poliţia? Domeniul public! Tu eşti plătit din banii mei! Ai înţeles! Taci din gură că îţi zic eu! Tu eşti plătit din banii mei! Asta e Poliţia? Asta e Poliţia? (bip)

- Te rog să ieşi afară! 

- Eşti plătit din banii mei!

- Te rog să ieşi afară!

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

- Mă, sclavule! Nu eşti tu de serviciu? Te îmbraci în uniformă! Din banii mei eşti plătit şi tu eşti tare în clanţă!

Citeste si: Oamenii legii caută un bărbat care a plecat din Tulcea spre Bacău. Acesta nu a mai ajuns acasă

Tinerii au primit amenzi pentru 5 fapte diferite într-o singură seară

După noua ispravă a urmat și o nouă amendă, dar nici așa tinerii nu s-au oprit. Considerând

că s-a făcut o nedreptate, cei doi tineri au pus mâna pe telefoane și au început să sune la 112 în mod abuziv pentru a-și declara nemulțumirile. Bineînțeles că faptele lor nu au rămas nepedepsite și au fost amendați cu câte 1.000 de lei fiecare.

În acest fel, bărbații au reușit într-o singură seară să adune amenzi pentru cinci fapte. Pentru trei dintre ele, și anume consumul de băuturi alcoolice în spațiul public, pentru nerespectarea carantinei  și pentru scandalul de la sediul Poliției știau din seara cu pricina. Pentru apelarea abuzivă la 112 au aflat după, când acasă prin poștă, au ajuns și procesele verbale. 

Citeste si: VIDEO| Scandal în mijlocul Vasluiului. Un instructor auto a fost luat la bătaie de un individ nervos că că mama nu a mai vrut să-i dea bani pentru "păcănele"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si