Scena de coșmar prin care au trecut pacienții și angajații spitalului din Brăila a avut loc în noaptea de luni spre marți. Oamenii legii din cadrul Biroului Ordine Publică au fost sesizați referitor la faptul că un bărbat a venit să facă scandal în incinta unei unități sanitare din Brăila.

Citeste si: VIDEO| Momentul în care o grupare de hoți încearcă să fure încasările unui taximetrist din Cluj-Napoca: „Atenție, colegi, unde vă țineți încasările.”

Ofițerii de poliție brăileni s-au deplasat de urgență la locul faptei și au identificat un tânăr, în vârstă de 36 de ani, domiciliat în municipiul Brăila. În urma controlului corporal efectuat asupra brăileanului, oamenii legii au găsit un cuțit cu o lungime de 22 de centimetri.

Polițiștii l-au amendat pe scandalagiu

Pe numele individului în vârstă de 36 de ani a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Întâmplare comică în satul Drogu! Un tânăr a vrut să se facă traficant de droguri, dar a fost prins de la prima tranzacţie

Totodată, bărbatul pus pe scandal la spitalul brăilean a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 3.000 de lei.

Citeste si: Un bărbat din Buzău a fost arestat de oamenii legii, după ce a răpit un copilaș de doi ani din faţa curţii bunicilor


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si