Close sidebar
Close sidebar

Scandal într-un spital din Giurgiu! O asistentă a fost bătută crunt de o colegă

O asistentă de la Secția de Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) din Spitalul Județean de Urgență Giurgiu a fost lovită cu bestialitate de o altă colegă, chiar în spitalul în care se aflau.

Alina Raducu,

Scandal într-un spital din Giurgiu! O asistentă a fost bătută crunt de o colegă

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Asistenta violentă a izbucnit, în urma unui episod de gelozie, se arată în mesajul postat de cadrul medical pe pagina sa de Facebook.

Victima povestește că a fost băgată forțat într-un cabinet al unui medic din spitalul în care a fost lovită de mai multe ori, cu pumnii și picioarele.

Citeste si: Un cunoscut actor a fost diagnosticat cu cancer

Femeia a povestit tot ce i s-a întâmplat, printr-o postare pe pagina ei de Facebook

Victima a povestit într-o postare pe Facebook exact cum a avut loc incidentul petrecut pe 15 octombrie, chiar în Spitalul Județean de Urgență Giurgiu.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Femeia a spus că a fost lovită brutal, cu pumnii și cu picioarele, de către o colegă de serviciu. Aceasta spune că totul a pornit de la un zvon pe care colega sa violentă l-ar fi auzit despre medicul cu care ar avea o relație.

”Am fost agresată cu brutalitate fizic și verbal în cabinet de către colega mea, aducându-mi acuze neadevărate, cum că eu la ora 6:30, mă aflam în cabinetul Dr.

Pick L, întreținând relații intime. Fapt neadevărat”, a scris femeia pe Facebook.

Citeste si: Un român a fost arestat în Italia, după ce ar fi evadat dintr-o secție de poliție și s-a ascuns în casa fratelui său

După ce a fost lovită, victima, a depus plângere penală

După cele întâmplate, femeia agresată a sunat imediat la 112, pentru a face plângere penală, apoi a mers la UPU pentru consult și îngrijiri medicale si la Medicina Legală, pentru constatarea leziunilor și eliberarea certificatului medico-lega l.

„Considerați că o problema personala poate fi rezolvata în acest fel într-o instituție publică de stat? Sper ca organele abilitate ale Poliției și Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu să ia măsurile ce se impun pentru faptele comise”, a mai adăugat asistenta agresată, din Giurgiu, în mesajul transmis pe Facebook.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI