Frumoasa Andra Volos susținea în urmă cu ceva timp că relația este la început și nu vrea să se afișeze cu acesta.

Artistul nu ar fi încheiat relația cu mama fetiței sale

După ce relația Andrei cu manelistul a devenit publică, fosta concurentă a fost asaltată de comentarii jignitoare și de răutățile mai multor persoane, aceștia considerând că Andra este motivul pentru care Lele a părăsit-o pe mama fetiței sale.

Citește și: Andra Volos a recunoscut că are o relație cu un celebru lăutar din România. De ce nu se afișează împreună

”M-am săturat să tot fiu acuzată că am despărțit un cuplu, că l-am despărțit pe Robert de mama copilului său. El era singur când ne-am întâlnit, când am început relația. Era singur de vreo doi-trei ani. Chiar fosta parteneră a precizat că s-a despărțit de Robert, că ea este acum într-o nouă relație”,  a spus Andra, potrivit cancan.ro.

Lorena, mama fetiței lui Lele a intervenit în scandal

Lele și Lorena au împreună o fetiță pe nume Antonia, iar în ultima perioadă au apărut mai multe fotografii și filmulețe în care cei doi apar împreună, fapt ce n-a fost deloc pe placul Andrei.

”Eu nu obișnuiesc să îmi spăl rufele în public și de aceea vreau să fie primul și ultimul mesaj pe acest subiect!!!!

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În legătura cu ce s-a dat despre relația mea cu Lele, vreau să clarific că ne-am despărțit în urmă cu doi ani și, de dragul copilului nostru, păstram legătura și am mers la evenimente ce țin de familia noastră, în calitate de prieteni.

Tentative de împăcare au mai existat, dar fără succes, deoarece nepotrivirea de caracter și-a spus cuvântul. Fiecare a mers și merge pe drumuri diferite.

Citește și: Andra Volos și Natalia de la Casa Iubirii sunt prietene? Ce legătură există între cele două

Singura mea rugăminte este să nu mai fiu asociată cu acest subiect deoarece sunt într-o relație și nu îmi doresc să se înterpreteze greșit anumite lucruri, iar referitor la fetița noastră, nu-mi doresc sub nicio formă să fie implicată în așa ceva.

Vreau să fiu o persoană nu în centrul atenției, din contră, în umbră, care se bucură în liniște cu adevărat, e viața mea actuală”, a spus Lorena.

Andra Volos este îndrăgostită de celebrul manelist

După ce au lămurit situația și a ieșit la iveală faptul că fotografiile și filmările sunt din trecutul manelistului, Andra radiază de fericire.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Două gemene bogate au anunțat că îşi caută un iubit pe care să îl împartă. Poate să fie și sărac, dar să îndeplinească o condiție cheie- antena3.ro

Citește și: Andra Volos, probleme de sănătate după intervenția chirurgicală. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a spus totul pe rețelele de socializare: ,,M-a doborât situația de față”

Andra s-a filmat îmrepună cu o prietenă dansând pe ultima melodie lansată de iubitul său.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si