O răfuială de zile mari a avut loc în această dimineață între două clanuri de rromi din municipiul Lugoj. Scenele de coșmar s-au desfășurat pe strada Mărăşeşti și acum cea mai păzită stradă din oraş.

Totul a început la ora 6 dimineața, atunci când un autoturism a intrat într-o curte şi a dărâmat poarta uriaşă, în încercarea de a îi lovi pe cei care locuiesc acolo. 

Citeste si: Un șofer care circula cu viteză s-a oprit cu mașina într-un scuar

Mai exact, totul a pornit de la faptul că unul dintre clanurile din oraș, cel mai cunoscut de altfel, s-a simţit deranjat de faptul că familia care a ajuns să fie vătămată, a organizat un botez în locuința lor,  al cărei gard a fost distrus, unde nu i-au invitat şi pe aceştia.

De la ce a pornit scandalul de pe străzile Lugojului

De supărare, rromi din clanul lugojean Viscol au încercat să îi sperie pe organizatorii botezului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Scandal între clanuri în Lugoj. Incredibil ce dezastrul au lăsat în urmă după răfuială

Citeste si: Un medic din Capitală a fost șantajat pentru o datorie la cămătari. Ce dobândă i-a cerut interlopul

Pe lângă faptul că au distrus uşa şi au distrus totul în cale, se pare că aceştia au aruncat inclusiv cu bucăţi de beton care ar fi putut să îi rănească pe cei care fuseseră invitați la evenimet.

Citeste si: Incendiu în Arrgeș: flăcările au izbucnit la o instalaţie de producţie de oxigen

În urma scandalului, cinci persoane au fost reţinute şi duse la audieri, acolo unde dau explicaţii cu privire la cele întâmplate. 

Echipaje de jandarmi şi poliţie sunt prezente la faţa locului, în încercarea de a nu degenera acest scandal.

Citeste si: Cel mai căutat român de pe lista Most Wanted a FBI-ului a fost prins după 15 ani. De ce era bărbatul căutat de autoritățile din SUA


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si