Close sidebar
Close sidebar

Scandal între clanuri în Lugoj. Incredibil ce dezastrul au lăsat în urmă după răfuială

Cine persoane din Lugoj au fost conduși astăzi la audieri după ce, la primele ore ale dimineții, un individ s-a înfipt intenționat cu mașina în poarta unei case. Este vorba despre un conflict între două clanuri care ar fi pornit de la faptul că unii dintre ei n-au fost invitaţi la un botez.

Alexandra Costea,

Scandal între clanuri în Lugoj. Incredibil ce dezastrul au lăsat în urmă după răfuială

[Sursa foto: Facebook- Poliția Română]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

O răfuială de zile mari a avut loc în această dimineață între două clanuri de rromi din municipiul Lugoj. Scenele de coșmar s-au desfășurat pe strada Mărăşeşti și acum cea mai păzită stradă din oraş.

Totul a început la ora 6 dimineața, atunci când un autoturism a intrat într-o curte şi a dărâmat poarta uriaşă, în încercarea de a îi lovi pe cei care locuiesc acolo. 

Citeste si: Un șofer care circula cu viteză s-a oprit cu mașina într-un scuar

Mai exact, totul a pornit de la faptul că unul dintre clanurile din oraș, cel mai cunoscut de altfel, s-a simţit deranjat de faptul că familia care a ajuns să fie vătămată, a organizat un botez în locuința lor,  al cărei gard a fost distrus, unde nu i-au invitat şi pe aceştia.

De la ce a pornit scandalul de pe străzile Lugojului

De supărare, rromi din clanul lugojean Viscol au încercat să îi sperie pe organizatorii botezului.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

[Sursa foto: antena3.ro]

Citeste si: Un medic din Capitală a fost șantajat pentru o datorie la cămătari. Ce dobândă i-a cerut interlopul

Pe lângă faptul că au distrus uşa şi au distrus totul în cale, se pare că aceştia au aruncat inclusiv cu bucăţi de beton care ar fi putut să îi rănească pe cei care fuseseră invitați la evenimet.

Citeste si: Incendiu în Arrgeș: flăcările au izbucnit la o instalaţie de producţie de oxigen

În urma scandalului, cinci persoane au fost reţinute şi duse la audieri, acolo unde dau explicaţii cu privire la cele întâmplate. 

Echipaje de jandarmi şi poliţie sunt prezente la faţa locului, în încercarea de a nu degenera acest scandal.

Citeste si: Cel mai căutat român de pe lista Most Wanted a FBI-ului a fost prins după 15 ani. De ce era bărbatul căutat de autoritățile din SUA

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI