Cele două adolescente implicate în conflict sunt eleve în clasa a-6-a şi clasa a-7a. Bătaia dintre cele două fete a fost filmată de către colegii care au asistat îngroziți la întreaga scenă.

Mai mulţi colegi de clasă s-au strâns in jurul lor, dar nimeni nu a intervenit să le despartă. Mai mult, copii încercau să ducă conflictul mai departe strigând:  "Dă-i mai tare!".

Citește și: O îngrijitoare româncă și bătrânul de care avea grijă au rămași prinși sub bucăți imense de beton. Casa s-a prăbușit peste ei

Potrivit primelor informații, tot scandalul dintre cele două fetele ar fi pornit din cauza unui băiat.

În urma conflictului, una dintre adolescente a ajuns la Spitalul de Urgenţă Bacău, prezentând răni serioase. 

Doi bărbați s-au luat la bătaie în fața unei școli din Suceava, de față cu elevii

Bătaie în stradă, lângă școală, în județul Suceava. Doi bărbați ar fi oprit mașinile în trafic și s-au bătut în stradă, sub ochii elevilor, dar și ai trecătorilor. Întreg incidentul a fost filmat.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Bătaia a avut loc luni, 9 ianuarie, în localitatea Botoșana din județul Suceava. În imagini se vede cum cei doi își împart pumni și picioare și, la un moment dat, unul dintr ei cade la pământ.

Citește și: Bucureștenii rămân fără apă caldă în sezonul rece, iar Nicușor Dan vine cu soluția: „E o chestiune de fizică”

Conform primarului din Botoșana, Ioan Ghiață, scandalul ar fi pornit de la o învățătoare.

Femeia ar fi nouă în școală, iar părinții s-au împărțit în două tabere: una care îi ține partea, iar o a doua care o contestă.

Bătăușii ar fi din ”tabere” diferite, iar de aici ar fi pornit scandalul. Cei doi au decis să își regleze coîn stradă, cu pumnii.

Polițiștii au deschis un deschis dosar penal în acest caz.

Citește și: Un medic român a fost primit ca un salvator într-o comunitate franceză. Cum a reușit bărbatul să se integreze


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si