O femeie de 54 de ani, originară din România, dar stabilită de mulți ani în provincia Sondrio din Italia, a ajuns în spatele gratiilor din cauza conflictelor pe care le-a avut cu vecinii săi.

Potrivit publicației La Provincia di Sondrio, românca în vârstă de 54 de ani, stabilită de mulți ani în Ardenno, provincia Sondrio din Italia, a fost condamnată la doi ani și trei luni de închisoare în urma unor dispute cu vecinii săi.

Această pedeapsă aspră a fost dată ca urmare a acuzațiilor grave aduse împotriva sa, inclusiv hărțuire, vătămare corporală, calomnie și încălcarea proprietății private.

Citește și: Moartea cutremurătoare a unei fetițe de 6 ani. Copila s-a stins sub ochii părinților după ce s-a înecat cu o bucată de mozzarella

Incidentele au avut loc între 2014 și 2015, atunci când femeii i s-au adus acuzații de amenințări și agresiuni fizice împotriva unei vecine, care și ea era româncă și locuia la etajul superior al clădirii. O primă condamnare a fost dată în iunie 2016, când a fost condamnată la un an și patru luni de închisoare.

Românca va petrece mai bine de 2 ani în spatele gratiilor

Femeii i s-au imputat insulte, amenințări și agresiuni fizice care au făcut viața imposibilă nu doar pentru vecina ei, ci și pentru familia acesteia. Victima a apelat la Carabinieri și a depus o plângere, cazul ajungând în atenția judecătorului Antonio De Rosa, care a decis în favoarea vinovăției.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Pedepsele au fost mărite ulterior de judecători, ajungând la doi ani și trei luni, o pedeapsă definitivă care a dus la detenția femeii în închisoarea Bassone din Como. Carabinierii din Ardenno au executat un ordin de executare a pedepselor concurente împotriva femeii, condamnată în timp ce se afla încă în libertate, emis de Biroul de Executări Penale al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sondrio.

Citește și: Românii nu se mai întorc în țară. Motivul pentru care rămân peste hotare: „Mi-am schimbat mentalitatea”

„Decizia a fost luată în urma condamnărilor la un total de doi ani și trei luni de închisoare pentru fapte de hărțuire, vătămare corporală, calomnie și violarea proprietății private,” au transmis Carabinierii prin intermediul unui comunicat, joi, 11 mai 2023.

„Faptele datează din anii 2014 și 2015 când, din cauza unor probleme de vecinătate, femeia a avut o serie de comportamente relevante din punct de vedere penal împotriva locatarilor apartamentului de deasupra ei, unde locuia cu propria familie”.

Citeste si: Adriana Bahmuțeanu a vorbit despre discriminările de care a avut parte din copilărie. Cum le-a depășit vedeta? „Cioara a ajuns în vârful pomului și tu ai rămas cărăuș de ziare.”- kfetele.ro

Citeste si: De ce a vrut Tora Vasilescu să renunțe la actorie: "A fost ca o predestinare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Planul controversat de a transforma un deșert într-o zonă verde, fertilă și plină de viață sălbatică: „Ar putea schimba tiparele meteo”- antena3.ro

Este, cu siguranță, o situație care a depășit cu mult limitele unei simple neînțelegeri între vecini. Femeia a fost transferată la închisoarea de femei din Como pentru executarea pedepsei. 

Citește și: Tragedie într-o gară din Italia! O tânără a fost spulberată de tren după ce a încercat să ia un obiect de pe șine


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si