Conflictul a izbucnit vineri, 10 noiembrie, în jurul orei 11.00, în cancelaria Colegiului Național „Vasile Alecsandri” din municipiul Bacău. Polițiștii au primit un apel cu privire la o profesoară care ar fi suferit de probleme psihice și ar fi manifestat un comportament agresiv.

Profesoară de biologie, încătușată și dusă la Psihiatrie

Din cauza comportamentului agresiv al femeii și a lipsei de cooperare, la fața locului s-a deplasat și un echipaj de jandarmi care a imobilizat-o. 

„În data de 10 noiembrie a.c., în jurul orelor 11.00, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, un echipaj din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău s-a deplasat la Colegiul Național „Vasile Alecsandri” din municipiul Bacău, în vederea soluționării unei sesizări făcute de conducerea școlii.

Citește și: VIDEO. Cine sunt cei doi frați care l-au aruncat pe scări pe antrenorul de box. Daniel a ajuns în comă la spital

Poliția Română

Poliția Română

[Sursa foto: Poliția Română]

În urma intervenției jandarmilor, s-a impus imobilizarea unei femei în vârstă de aproximativ 42 de ani, din cauza comportamentului agresiv atât fizic, cât și verbal al acesteia și lipsei totale de cooperare”, au transmis autoritățile.

După intervenția jandarmilor, femeia a fost preluată de o ambulanță și a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
„Ulterior, femeia a fost preluată de o ambulanță, care a transportat-o la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate necesare”,

au mai spus polițiștii.

Cum a ajuns profesoara de biologie la secția de Psihiatrie?

Potrivit polițiștilor, scandalul a avut loc la finalul acestei săptămâni, în cancelaria Colegiului Național „Vasile Alecsandri” din Bacău. O profesoară de biologie, în vârstă de 42 de ani, din cadrul colegiului, a fost acuzată că ar suferi de afecțiuni psihice și și-ar hărțui colegii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- Un bărbat din Târgu Jiu a fost bătut în stradă de colegii de pahar

De asemenea, conflictul dintre cadrele didactice ar fi mai vechi, iar vineri a degenerat. Conform ziaruldebacau.ro, martorii de la incident au spus că femeia acuzat un alt profesor că o urmărește prin telefon și prin computer, o arde cu țigara și îi scanează organele interne, pentru a o ucide.

Sursele au mai afirmat că profesoara ar suferi de o boală psihică de care nu s-a mai îngrijit în ultimul timp, motiv pentru care s-a ajuns la izbucnirea unei crize.

Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Bacău

Colegiul Național „Vasile Alecsandri” Bacău

[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Din cauza conflictului din cancelarie, a fost nevoie de intervenția polițiștilor și a jandarmilor pentru a o imobiliza pe femeie.

Profesoara a fost dusă inițial la Poliție, după care a ajuns la secția de Psihiatrie a SJU Bacău.

Alte surse au mai menționat că femeia are o experiență în învățământ de peste 20 de ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si