Acestea sunt cuvintele dure pe care bărbatul, fotomodel internaţional, i le aruncă fostei iubite, model și ea, după ce femeia a cerut în instanţă ordin de protecţie împotriva lui şi îl acuză de o adevărată tortură.

Iubitul ar fi bătut-o și violat-o

Tânăra fotomodel le-a povestit judecătorilor că au trecut deja trei luni de când viața i-a devenit calvar.

Iubitul, cu care părea că trăiește o poveste de iubire ca în filme, ar fi început să o bată. Iar iadul de acasă avea să fie mult mai greu de îndurat.

Citeste si: O bătrână a fost omorâtă în bătaie de doi bărbați, în Brăila. Indivizii au vrut să-i fure televizorul

Femeia susține că pe la sfârșitul lunii iulie ar fi fost violată. Acela pare să fi fost momentul în care a hotărât să pună piciorul în prag. A fugit de acasă cu cei doi copii minori ai cuplului.

Ce spune bărbatul

Bărbatul o contrazice şi spune că el este cel care ar fi ales să încheie socotelile.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"După 4 ani, şi 2 fantastici copilaşi, am spus stop joc, şi, prin mesaj, i-am spus să plece unei femei pe care o iubesc mult şi căreia i-am dat absolut tot, însă nu a fost reciprocitate, compasiune, afecţiune. Niciodată lovită, agresată, mereu iubită, dorită, călătorită, protejată, celebră."

Citeste si: VIDEO- Poliția Capitalei a emis un ordin de restricție provizoriu pentru Fane Vancică. El este căutat de către polițiști în aceste momente

Bărbatul are o altă versiune și despre acuzațiile că ar fi căutat-o și amenințat-o în repetate rânduri după ce ea a plecat de acasă.

Citeste si: Un român și-a bătut și amenințat tatăl, în Italia. Tânărul voia să-i ia economiile

"Mi-a luat bebeluşii din confortul Căii Victoriei, şi duşi din casă în casă, ulterior, într-o explozie de furie, la bărbaţi căsătoriţi, la pseudoprietene. Nu caut fizic niciunde, pe nimeni. Cer calm şi pace prin mesaje, şi, evident, să-mi văd copiii. O iubesc şi iubesc bebeluşii enorm. Vreau să fiu iubit şi dorit, atât cer şi mereu am cerut acelaşi lucru. Nu sunt cămila satului sau sclavul comunei."

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Citeste si: O bătrână a fost omorâtă în bătaie de doi bărbați, în Brăila. Indivizii au vrut să-i fure televizorul

Judecătorii vor asculta probabil și povestea bărbatului, doarece el spune că se va duce la proces.

De cealaltă parte, femeia trebuie să ducă dovezi de la medicii legiști că a fost victima agresiunilor, ca să obțină ordinul de protecție.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si