Close sidebar
Close sidebar

Scandal la Calafat: Un poliţist a fost lovit când încercat să aplaneze un conflict

Un tânăr în vârstă de 18 ani a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a agresat un poliţist care intervenise duminică pentru a aplana un conflict izbucnit între mai multe persoane, în Calafat. Poliţistul a fost lovit peste mână cu o bâtă şi a suferit o fractură la un deget de la mâna dreaptă.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Ulterior, membrii aceleiaşi familii, care ar fi provocat distrugerile, s-au dus la locuinţa altor persoane, rude cu proprietarii maşinilor.

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Poliţiştii au intervenit între cele două grupuri pentru a aplana conflictul, moment în care unul dintre poliţişti a fost lovit peste mână, de către o persoană din familia care ar fi provocat distrugeri.La faţa locului a fost dirijat şi un echipaj din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, numărul forţelor de ordine fiind suplimentat. Starea conflictuală a fost aplanată, persoanele implicate fiind conduse la poliţie", au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

De asemenea, a fost informat şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Calafat, fiind efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI