- De ce ati iesit? De foame, de salarii mici, in comparatie cu nenorocitii aia care au salarii de mii de euro si de sute de milioane.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Administratia combinatului le-a oferut angajatilor o crestere salariala de maxim 100 lei si mai propune ca sporul de 20% pentru conditii grele sa fie introdus in salariu. La fel si procentul de 20%, rezultat din transferarea obligatiilor fiscale de la angajator la angajat. Prevederile ar trebui sa fie incluse in noul contract colectiv de munca, insa sindicatul si salariatii refuza categoric pe motiv ca e o crestere prea mica!
 
- Hotii! Hotii!
 
-Mergem la otelarie, facem greva, oprim Otelaria. Facem greva ca nu se mai poate!
 
- Nu cedam! Nu cedam! Nu cedam!
 
In replica, cei din conducerea combinatului ii invita pe salariati la calm.
 
ARCELLOR MITTAL GALATI:

"ArcelorMittal Galati isi reafirma angajamentul de a continua dialogul cu partenerii sociali, in cadrul legal. Oferta noastra, actualizata astazi, reprezinta un complex de imbunatatiri financiare care cumuleaza o marire generala a veniturilor salariatilor de pana la 28%, in doua etape, pentru cele mai mici salarii.

"
 
sursa: COMUNICAT DE PRESA

In Combinatul Arcelor Mital Galati, lucreaza aproximativ 6 000 de oameni. Daca nu li se va face o oferta salariala importanta, oamenii spun ca sunt dispusi sa inceteze lucrul.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si